Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę schudnąć co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

jestem na diecie 3 tydzień i NIC, jem mało kalorycznie, żadnych słodyczy, żadnego cukru dużo warzyw co robie nie tak? jakiś zastój czy co? wcześniej jeżdziłam na rowerze bez diety i szybko chudłam po pięciu dniach ze 2 kilo, niedawno znów jezdziłam będąc na diecie i nic nie schudłam, mam jakieś dziwne zastoje że raz chudne a raz nic w ogóle nawet jakbym nic nie jadła, płakać mi się chce

Gość Arecki 446
zacznij kraść i jedz tylko kradzione. Nie tuczy.

Gość gość
ja dopiero po 3 tygodniach zaczelam chudnąć

Gość gość
Wrzuć swój jadlospis z jednego dnia.

Gość gość
śniadanie: jakieś owoce (np. banan i jabłko) ALBO kanapki z serem obiad: jakaś zupa ALBO ziemniaki z jajkiem sadzonym i surówką ALBO kanapki ALBO warzywa jakieś (brokuły lub kalafior z chlebem). I potem do końca dnia już nic. I tak się żywiłam przez 2 tygodnie i nic nie chudłam. Dopiero po tych 2 tyg sie ruszyło. Herbaty czy kawy oczywiście gorzkie. Mięsa nie jem w ogóle.

Gość gość
Widze duzo wegli a prawie w ogole bialka Zrob dietę bialkowo tluszczowa i zaraz zleci Zero makaronu, ziemniakow, owocow 1g bialka na kg ciala, 3 g tluszczu i 0.5g wegli Ja jestem na tej diecie i chudne

Gość gość
z białka to jem głownie ser zółty i jajka. Mięsa nie jem bo jestem wege, mleka i jogurtow nie lubię. Poza tym bialko wcale takie zdrowe nie jest.