Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście określili taka relację? Tylko bez obrażania

Polecane posty

Gość gość

Ona nikogo nie ma, on kogoś ma (czyli żonę), spotykają się ze sobą od 2 lat po kryjomu, nikt prawie o tym nie wie. Sypiaja ze sobą i spedzają ze sobą czas, ale widuja sie raz na 2 tyg ze wzgledu na swoje zwiazki i odleglosc. Ona jest od niego młodsza o 19 lat czyli ona ma 25, a on 44 .Jaka to jest wg was relacja? TYlko bez obelg bo i tak mam to gdzies

Gość gość
A i co jeszcze, jej na nim zalezy, a on ze wzgledu na żone raczej nie chce sie angazować, ale chyba tez mu na niej troche zalezy. Tyle że zony nie ma zamiaru raczej rzucic. Nie wygląda też na zakochanego w żonie i ona uchodzi za jędzę u siebie w pracy bo wiele osob np. zwolniła bez wiekszego powodu.. ale mniejsza z tym, w kazdym razie on jej nie rzuci

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on do Ciebie czuje, co tak naprawdę mysli i co Was czeka w przyszłości , napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
relacja prostytutki ze starym dziadem, ogólnie brzydzą mnie tacy zwyrodniali ludzie, nic nie sądzę, nie interesuje mnie to, ja bym się porzygała jakbym miała spać z dziadem 20 lat starszym i jeszcze mającym żonę i wymieniać się z żoną bakteriami na jego członku bleee ale widocznie takie prostytutki lubią grzybki.... o gustach się nie dyskutuje

Gość gość
Nie jest starym dziadek, tzn. może nie jest najmłodszy, ale jest przystojny

Gość gość
powiedzmy sobie szczerze taki facet juz ma zycie ustawione i nie sadze zeby teraz przewalal sobie zycie dogory nogami , zeby sie z malolata zwiazac. Myśle ,że on sie jeszcze tylko nacieszyc ladnym , mlodym i zgrabnym cialkiem , ale nic po za tym. Wielkiej milosci z tego nie bedzie, a nawet jesli by cos czul to pewnie nie odejdzie od zony bo zostalby z niczym po rozwodzie. Niech ona znajdzie sobie lepiej mlodego i wolnego faceta gotowego na zwiazek i bez zobowiazan