Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ciągu 24 godzin zobaczyłam już dwoje czarnoskórych dzieci w mojej mieścinie

Polecane posty

Gość gość
Też widziałam w moim mieście już niejednego potomka czarnych i ciapatych a nawet żółtych.

Gość gość
Dopiero na święta zjadą te 'karierowiczki' z kolorowymi pociechami! W ub.roku też było ich mnóstwo w galeriach handlowych.

Gość gość
Dlaczego Wy patrzycie na ludzi tylko przez pryzmat skory?Moja siostra/bliźniaczka studiowała w UK.Tam wlasnie poznała swojego obecnego męża,jak Wy to określacie "murzyna".Nie jedna z Was chciałaby mieć takiego faceta,dosłownie prawie ideał. Czuły,opiekuńczy,wrażliwy,kochający JA I ich dzieci,zaradny,pracowity. Od 20 lat sa szczęśliwym małżeństwem,maja trójkę ślicznych mulatkow. A ja mam męża Polaka i jestesmy w trakcie rozwodu. Weźcie ludzie zajmijcie sie sobą i nie uogólniajcie.

Gość gość
Mieszkam w Uk dziwne bo nie zaczynalam od zmywaka ale za to w Polsce zaraz po szkole wyzszej pracy dla mnie nie było więc pracowałam w restauracji za 700 zł byłam od wszystkiego umowa o dzieło super wyjechałam do Uk zmywak hahah teraz trzeba znać Angielski do wszyskiego bez języka nie ma co szukać pracy. Udało się i po kilku magazynach pracuje jako manager i nie zamierzam wracać do sieciowych umów i robienia za niewolnika u jakigos szefa prostaka którego kultura jest jak rynsztok.

Gość gość
Pasywne zarabianie ,zaloz konto juz dzis i odbierz 20€ na start w formularzu rejestracyjnym podaj ID: 6F10-0CC6-4264.

Gość gość
wiekszosc z tych kierowniczek jak ktos zabawnie ujal , nie wyjechala na studia jak twoja siostra i nie poznala studenta tylko wyjechaly na sprzatanie i bujaja sie z im podobnymi "uchodzcami" jak ja to mowie unga bunga na socjalu , czarne lenie o inteligencji i mentalnosci kury dziobiacej ktorzy w wiekszosci mysla o polkach ze to tanie k***y

Gość gość
Patola w Uk popatrzcie co jest w Polsce hehe nie każdego stać na bilet i start w Uk

Gość gość
W pl luksusy placa 500+ zeby produkowac dzieci jak w fabryce i szlachetne paczki robia zeby patola z 6 dzieci nie padla z glodu Tatus z kipem w gebie i mamusia bez zebow z 7 w ciazy placza ze nie maja. Jak widze ten dobrobyt w programach Nasz nowy dom i express reporterow to naprawde z podziwu nie moge wyjsc. Takze patola to w Polsce zostala i 500+ zgarnia.

Gość gość
Wystarczy przyjrzec sie lysym dresom wokól a takze poczytac wypwiedzi "męzczyzn " na kafe, zeby zobaczyc jak wielu Polakow jest z tyłu za murzynami ;):)

Gość gość
Mieszkam w zachodniej czesci Francji, widze bardzo duzo mieszanych par z dziecmi, zachowuja sie normalnie, nikt sie na nich nie wyslepia, za to jedyni, ktorzy w miescie drą mordy, klną i chodza pijani to b a r d z o b i a l i :) Polacy i Ukraińcy. Wstydzę sie przyznawac, ze jestem Polką.

Gość gość
mieszkam od 20 lat w Szwecji i nie widze wszedzie na ulicy pijanych i klnacych polakow , przesrane w tej Francji macie

Gość gość
W malej czysciutkiej podgórskiej miejscowosci w Czechach jedyne napisy sprajem na murach sa po polsku. Oczywiscie ze słowami K..i ch.. To samo na przystanku autobusowym, Sluchalam komentarzy Czechów , lepiej nie mowic . Do tego jakas nocujaca tam polska mlodziez darła sie w nocy. A w Londynie - wiadomo - idziesz i slyszysz k... - Polacy. Lowia ryby w stawach miejsckich , napis obok (Po polsku!! ze nie wolno), oni rzna głupa.We Francji pijani polscy robotnicy stoczniowi odlewali sie w parku (w srodku dnia, pelno spacerowiczów), do stawu z labedziami.W Niemczech cale grupy jezdzily czym sie da bez biletow i głosno sie z tego smialy ( akurat nie widzialam zadnej kontroli). To tyle z moich obserwacji.