Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie kobiety które uważają że wyglądają młodo...

Polecane posty

Gość gość

takie pipy ciagle powtarzają jakie to one mają cudowne geny, jak to podrywają ję licealiści i studenci, jak to piwa i papierosów bez dokumentu nie chcą im sprzedać (nie widziałam by gdzieś od kogoś chcieli dokument przy kupnie piwa, papierosów, chyba tylko w dużych marketach...bo u mnie na osiedlu sprzedają fajki nawet 12-13 ltkom, piwo tez nie problem) dlaczego na ulicy tego ne widac? tych 30-35 latek wyglądających na 18 ? :D

Gość gość
Ja mam 37 a wszyscy mowią że mam 20.

Gość gość
a ty co, zazdrościsz, bo wyglądasz staro?

Gość gość
Dlaczego denerwują? Czujesz się przy nich staro czy co?

Gość Cytroneta
ja mam 39 a podobno wyglądam na 34

Gość gość
MAm taką znajomą, po 30ste i ona myśli że wygląda jak studentka ;) bo raz czy dwa konduktor nie poprosił ją o dokument uprawniający do ulgi (ma grupę inwalidzką) :D Inna, kuzynka, ma 33 i myśli że wygląda na max 23 ;) owszem z daleka to wygląda nawet na 15 ale to ze względu na jej ubiór i fryzure, z bliską widać już wiek.

Gość Cytroneta
tylko w polsce ludzie krytykują za to że ktoś czuje się młodo i wyraża to ubiorem i stylem o ile jest to w dobrym guście. to kraj pełen zacofańców i zawistników z ciasnymi mózgami

Gość gość
dlaczego na ulicy tego ne widac? tych 30-35 latek wyglądających na 18 ? smiech.gif A niby jak ma być widać? Mijasz trzydziestkę, wydaje ci się, że to osiemnastka i idziesz dalej. Nikt nie nosi tablicy ze swoim wiekiem, żebyś mogła się dziwić- o, jak ona młodo wygląda!

Gość gość
Dlaczego na ulicy tego nie widać? Bo wszyscy myślą że idzie 18nastka a to może być 30stka, na czole im przecież nie pisze :D

Gość gość
ja mam 33 i uwaga dziewczyny które mają po 18-19 lat myślały że mam góra 21 :P nie mówiąc o innych ludziach w tym starszych, ale wiadomo, że jak starszy to jemu taka trzydziestka wydaje się być młoda. Mam taki typ urody, nie ma zmarszczek, mam taką okrągłą twarz, do tego piegi na nosie i naturalne długie włosy koloru blond z pasenkami od slońca, więc nic dziwnego ludzie obniżają mój wiek.

Gość Cytroneta
nie mam takich koleżanek w swoim wieku które czują się na 18 więc nie przesadzaj z tymi krzywdzącymi uogólnieniami. po drugie, gdybym miała wybrać ile lat teraz chciałabym mieć to byłoby to 30 więc bez przesady z tymi opiniami wyssanymi z brudnego palucha ;)

Gość gość
Autorko,chyba cie jad zalewa.Ja nie wygladam na swoje lata,ale to nie przez geny,diete itp.Obecnie nie pracuje,wiec ubieram sie w jeansy,legginsy,trampki,klapki.Nie mam pracy w ktorej musze nosic eleganckie ubrania.Mam dosyc dziecinna twarz,mimo,ze pale,nie mam zmarszczek(no,tu akurat chyba geny).Nie maluje sie za mocno,tylko tusz do rzes i blyszczyk,wiec makijaz tez mnie nie postarza.Ale sa tez minusy,w wiekszosci (np.urzędy,niektore sklepy)nie traktuja mnie powaznie i to czasem bywa przykre.Mam dwoje dzieci w tym jedego nastolatka i chyba przy nim jeszcze odmldnialam,bo jestem fajna,wyluzowana mama.I nic to nie poradze,ze tak wygladam.

Gość gość
no bo to fakt-ludzie przeroznie wygladaja> takie czasy ze nie zorientujesz sie ile ktos ma lat.Znam kobiety ktore maja ledwo ponad 20lat a zmarchy i ogolny wyglad wskazuje na przed 40tka, a znam i takie ktore wygladaja swietnie majac np 37 lat. Dlatego tez,pewnie stad takie przekonanie. Przeciez kazdy wie jak wyglada,bo kazdy ma lustro. Sama chodze na fitness do kobiety ktora ma 37 lat. Wyglada rewelacyjnie- moze nie na 18 lat,ale rewelacyjnie i mimo moich 25 lat chetnie bym sie z nia zamienila

Gość gość
To prawda, teraz nie wiadomo ile kto ma lat :) Mój kuzyn 19 lat a wygląda na...29. Kolega z pracy ma 34, a wygląda jakby był zaraz po studiach. Kilka lat temu w liceum jedna koleżanka 18 lat a wyglądała jak babochłop po 40, wielka masywna baba, zero kobiecości, do tego makijaż okropny, inna z kolei wygladała jak dziecko z 4 klasy podstawowej. Inna koleżanka wygląda tez bardzo młodo i nie traktują jej poważnie, więc nie wiem czy to taki plus np idziesz do klubu (nie typowo młodziezowego) i bramkarz chce od ciebie dowodu (bo malolaty wjazdu nie mają)