Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amber Valley

co potrzebuje do pierwszej pracy u uk, jeśli nie mam doświadczenia

Polecane posty

Gość amber Valley

Witam jak w temacie mam 20 lat wyjeżdżam do angli do pracy, mam pieniądze na start, wiem ze musze mieć nin i konto w banku , ale co z cv skoro nie mam doświadczenia jedynie szkole średnią, bo wiem ze doświadczenie z polski się nie liczy, czy do pracy w magazynie/ na produkcji sprzątanie , zmywak potrzebuje cv

Gość gość
Wszedzie potrzebujesz CV - - pracodawca chce zobaczyc kim jestes, czy jestes ogarnieta na tyle ze napiszesz CV chocby

Gość gość
Bueaeaeeeeehehhheeee kolejna ofiara wsbzdetu co bedzie w uk kariere robic na kasie a wieczorami przyjmowac bolce za 50£ godzina. Taki was los polczyny kazda z was mozna kupic.

Gość gość
Nie słuchaj tego nadwiślańskiego kretyna, bo on nic nie wie poza tym co mu mamusia da.

Gość gość
Bueaeaeeeeehehhheeee kolejna ofiara wsbzdetu co bedzie w uk kariere robic na kasie a wieczorami przyjmowac bolce za 50£ godzina. Taki was los polczyny kazda z was mozna kupic.

Gość gość
Ech ten polski kretyn na garnuszku u mamusi. Znowu szczeka. Tyle jego co sobie poszczeka a karawana jedzie dalej.

Gość gość
Karawana dopomyjow i wiadr na sperme dla ciapatych

Gość gość
Zalezy jakiej pracy bedziesz szukac. Dobrze przetlumaczone CV zdziala wiele. Pierwsza prace w hotelu Na recepcji znalazlem bez "angielskiego doswiadczenia", ale e Polsce pracowalem Na podobnych stanowiskach. Poza tym w Anglii 70% o zatrudnieniu decyduje interview. Tutaj patrza sie bardziej jaka jested osoba niz Na stricte doswiadczenie. Bo kazdego da sie wyszkolic Na systemach ito. ale masz sie dogadywac z zespolem, wiec rozmowa jest kluczowa- nawet ta pierwsza przez telefon. Powodzenia.

Gość gość
Rozmowa o prace w uk dla polczyny to zrobienie loda ciapatemu na zapleczu sklepu. Wiem jak jest. W PL dzis na start 4000zl lekka reka ale nie dla wsiokow bez studiow

Gość gość
W Polsce nie ma rozmow o prace- jest tylko prywata I ciotki zalatwiajace prace kuzynom I innym debilom z wiochy. Srednia krajowa to 1.750 na reke. Ludzie robia bez oplacanych nadgodzin, ze smieciowa umowa z miesiaca na miesiac, bez skladek emerytalnych. Ciemnogrod.

Gość gość
W Polsce sa rozmowy o prace wszedzie c***o ze zmywaka. Dostales kosza w PL i teraz placzesz jak ci bylo zle bueheheeeeeeee. Srednia krajowa to 4000zl. Nie dla takich ciot jak ty taka pensja, dla ciebie 1750 to za duzo. Kto sie uczyl ten umowe ma i spi spokojnie i zyje trzykrotnie taniej niz w uk. I pelno znajomych.

Gość gość
Oj Bingol, bingol,.... Ty wiesz ze awf to nie nauka prawda? I to ze matce kradniesz rente to nie znaczy ze zarabiasz, prawda? Hahahaha! I chlanie browarow made in Biedra to nie kariera, prawda? Hahahahaha! 4000 srednia krajowa, buehehehehehe! Powinienes byc wedrownym bajarzem!

Gość gość
Jak zresz kaszane z grilla (ktorego palisz w domu swojej starej pewnie) I chlejesz tnaie winska to faktycznie masz tanie zycie. Ale w sumie to standard w Polsce wiec.....

Gość gość
W Polsce sa rozmowy o prace wszedzie ci/oto ze zmywaka. Dostales kosza w PL i teraz placzesz jak ci bylo zle bueheheeeeeeee. Srednia krajowa to 4000zl. Nie dla takich ciot jak ty taka pensja, dla ciebie 1750 to za duzo. Kto sie uczyl ten umowe ma i spi spokojnie i zyje trzykrotnie taniej niz w uk. I pelno znajomych ci/oto.

Gość gość
Znajomi BUEEEHHHHEEEEHHHH ile masz lat dziecko? Max 15

Gość gość
^ Komentarz pozbawiony jakiegokolwiek zwiazku w poprzednimi wypowiedziami. :) Zmieniesz ton Bingol bo ktos ci dowalil I twoja cudowna teoria obalil o milionach tysiecy ktore sie rzekomo zarabia w POlsce? A po niepelnym AWFie pewnie dostajesz 10000zl na reke :D a "zona" drugie tyle.

Gość gość
Wyliz doopsko znajomym kolezkom BUEEEEHJHHEEEEJJHHHHHEEEE je!bana ci!oto ;/

Gość gość
W Polsce sa rozmowy o prace wszedzie ci/oto ze zmywaka. Dostales kosza w PL i teraz placzesz jak ci bylo zle bueheheeeeeeee. Srednia krajowa to 4000zl. Nie dla takich ciot jak ty taka pensja, dla ciebie 1750 to za duzo. Kto sie uczyl ten umowe ma i spi spokojnie i zyje trzykrotnie taniej niz w uk. I pelno znajomych ci/oto. Gnij w uk pazdzierzu bez znajomych ja mam ich duzo

Gość gość
I znowu ten twoj homoseksualizm ktory probujesz tak ukrywac Bingol wyplywa w postaci homofobii. Podstawy psychologii. Wiesz ze sa ludzi ktorzy moga ci pomoc, specjalne infolinie. Nie musisz sie bac. To nie jest Sredniowiecze zeby Cie za to spalili na stosie (o ile nie kieszkasz na jakiejs wsi gdzie dalej wierza w marzanny I rusalki). Jestesmy tu zeby Ci pomoc kochany!

Gość gość
Jako pracodawca jestem oburzony tym ciągłym wzrostem wynagrodzeń. Polacy zarabiają zbyt dużo a pracują mało i niewydajnie. Swołocz zapomina o tym że to oni mają na nas pracować a nie odwrotnie. Wynagrodzenie 3-5 zł / godz wystarczy a czasem nawet za dużo.

Gość gość
Jako pracodawca w uk jestem oburzony tym ciągłym wzrostem wynagrodzeń w uk. Polacy zarabiają zbyt dużo w uk a pracują mało i niewydajnie. Swołocz zapomina o tym że to oni mają na nas pracować a nie odwrotnie a jak cos to przyjme hindusa za polowe stawki. Wynagrodzenie 4£/ godz wystarczy a czasem nawet za dużo. To ~20zl wiec kupa kasy, Jak im za malo niech jada do PL tam ludzie pracuja za mniej i nie placza.

Gość gość
Wiadomo ze bingol to wstretny gejuch lizacy jaja kumplom. Taka prawda, nieraz sie tym tu chwalil. Podobno to jego jedyne hobby.. ;/

Gość gość
Nieprawda wuefista chwalil sie kupnem kawalerki w Gdansku mieszka tam z zona i corka:) ktos go podobno z forum widzial w gdansku na rynku

Gość gość
O Boziu! Hahahahaha! Czy to naprawde sie dzieje?! "gość dziś Nieprawda wuefista chwalil sie kupnem kawalerki w Gdansku mieszka tam z zona i corkausmiech.gif ktos go podobno z forum widzial w gdansku na rynku " Czy Bingol na serio udaje inne osoby piszac takie brednie?! Kochany! Nie, nie musisz. Mowie Ci zebys zadzwonil na jakas infolinie, pogadal z kims- coming outy to w dzisiejszych czasach codziennosc! "ktos go podobno z forum widzial w gdansku na rynku " - przeciez to brzmi oblednie! Stresujesz sie chlopie a nie trzeba wypierac tego kim jestes. Niepotrzebnie.

Gość gość
Wuefista mowil ze niedlugo jedzie znowu do uk z kumplami

Gość gość
Ojoj ci0ty w uk sie zagotowały ze ktos napisal prawde o prawdziwych zarobkach w PL :D BOL DOPKI MAJA ze nikt im tyle nie chial dac na rozmowie:D:D:D