Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amber Valley

co potrzebuje do pierwszej pracy u uk, jeśli nie mam doświadczenia

Polecane posty

Gość gość
Ten nasz wuefista to gwiazdor tego forum. Długo by szukać takiego matoła jak ten polaczek-cebulaczek. O ile w ogóle jest taki.

Gość gość
Cebulaczki z uk pluja jadem z nienawisci na wuefiste bo zazdroszcza ze byl team liderem:D

Gość gość
Nie ważne czym był (albo nie był) ten wszarz. Ważne jest że teraz ryje za bezdurno na polskiego pracodawcę. Też mi karierę zrobił. Za jakieś 30 lat będzie tyle zarabiał co ja dziś w ciągu tygodnia. BueheheheBiehehehe!

Gość gość
Przeciez wuefista wiecej kosił hajsu w uk jak bym team liderem niz ty pazdzierzu na kadie w tesco. Wiec z czym do ludzi przegrywie:D

Gość gość
To co wuefista zarabia to jałmużna. Całe szczęście że ma mamusię która za niego płaci bo by już dawno zdechł z głodu. Polski wszarz. Team leader polskich wszarzy. Cały ich team zarabia tyle co ja w tydzień.

Gość gość
Więc tak, potrzebujesz: Dobrej ścierki/gąbki, płynu do mycia naczyń i oczywiście chęci do mycia czyichś brudów, tak to już niestety jest.

Gość gość
Przeciez wuefista wiecej kosił hajsu w uk jak bym team liderem niz ty pazdzierzu na kasie w tesco. Wiec z czym do ludzi przegrywie.

Gość gość
Ona nie potrzebuje zadnej scierki czy gabki, wystarczy zel od durexa i smarowanie dziurek dla klientow w uk:D

Gość gość
Jedna piata spoleczenstwa to nie srednia krajowa wiejski wsiorze. http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ile-naprawde- zarabiaja-Polacy-3048211.html Zal. I te wymysly o team leader'ach, zonach, bogactwie. Pisanie jako pare roznych osob- czyt. Zaburzenia psychiczne. Skrywany homoseksualizm. Ojojojoj,.... Biedak.

Gość gość
Wuefista ma niepełne podstawowe ale mamusia za niego płaci. Jest team leaderem polskich wszarzy. Buahahaha co za paździerz nadwiślański.

Gość gość
Cwele w uka:D:D

Gość gość
Bingol. Juz c***isali wczesniej. Przestan tlamsic w sobie homoseksualne uczucia ktore wyladowujesz w homogobicznym szale. Niezdrowe to. Latwiej Ci bedzie jak sie zaakceptujesz, znajdziesz se kogos. Powodzenia.

Gość gość
Szlachectwo to jest w UK. Tam są rody, które nieprzerwanie mieszkają w swoich pałacach od 1500 lat. A w PL są nowobogaccy i też ich można policzyć na palcach u jednej ręki. Polska szlachta wymarła setki lat temu a resztę wydusili komuniści. Nawet harbiów już nie ma tylko politycy podejrzanej maści rządzą bydłem.