Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak oduczyć od bujaczka

Polecane posty

Gość gość

jak oduczyć dziecko bujania w leżaczku bujaczku, gdy sie obudzi w nocy czesto wpada w histerię, płacze nie jestem w stanie go uspokoić no i jak go daje do bujaczka to zasypia tyle ze ma juz rok i chyba juz pora oduczac go od tego leżaczka jakie macie sposoby czy tez tak bujacie dzieci ja raz na noc czasem 2 razy go przenosze i bujam bo głaskanie, uspakajanie w łóżeczku nic nie daje, dziecko budzi sie stoi w łóżeczku i głosno płacze próby położenia go w łóżeczku i głaskanie nie dają nic, podnosi sie wstaje i płacze krzyczy jak jest godzina 3-4 w nocy to nie chce pobudzić sąsiadów przenosze i bujam kilkanascie minut az zaśnie potem przekładam delikatnie do łóżeczka wtedy juz śpi do rana

Gość gość
Schować i powiedziec ze nie ma. Jedną, dwie noce popłacze i zapomni i calkiem możliwe ze zacznie przesypiać całą noc. Teraz jest tak ze zasypia w innym miejscu i przebudza sie w innym i pewnie jest wystraszone. To tak jakbyś zasypiała w sypialni a budziła sie w kuchni i nie wiedziała co się stało.

Gość gość
Roczne dziecko w bujaczku? :) jakim cudem ty je tak długo tam przetrzymalas? Moja od 5 miesiąca nie chciała tam siedziex:) teraz skończyła rok i ciężko ja w wózku przetrzymać:)

Gość gość
Ale tez czasami bujam ją do snu na rękach. Zwykle jak zrobi sobie kuku albo jak nowe zeby idą

Gość gość
co to jest bujaczek baby ?