Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy lot Ryanair'em

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, przede mną pierwszy lot samolotem linii Ryanair. W związku z tym mam kilka pytań: -czy kartę pokładową mam wydrukować sama podczas odprawy online, czy dostanę ją na odprawie na lotnisku? -nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, że karta pokładowa = bilet? czy oprócz tej karty i paszportu potrzebuję coś jeszcze? -czy w przypadku gdy nie nadaję bagażu rejestrowanego, i mam tylko podręczny, muszę przechodzić przez tą pierwszą odprawę na lotnisku, czy mogę iść od razu do kontroli bezpieczeństwa? Bardzo proszę o pomoc, stresuję się:)

Gość gość
Ryan air to loty dla plebsu. Debilne zachowania często jak ze wsi to normalne przypadłości ludzi, którzy tym latają. Takie rzeczy jak uszukiwanie na wadze bagażu, wsadzanie rzeczy do kurtki, ubieranie się w kilka warstw ubrań by bagaż był lżejszy ,przepychanie się czy rzucanie się w nerwach aby szybko ustawić się w kolejce by zająć sobie miejsce, które i tak będzie też często występują. Przechodząc do tematu to ryanair to tanie linie zarabiające tak naprawdę na dodatkach np. szybka kolejka aby się nie przepychać z tą wsią tylko pokazać klasę. Tu pierwsza odpowiedź na twoje pytanie - wydrukuj sobie kartę pokładową bo jeżeli jej nie masz to przykasują cię i to ładnie np. 20 euro za wydruk (lub funtów dla nich to taka sama wartość). Idziesz prosto do samolotu i nic więcej nie potrzebujesz.