Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot pytanie z ciekawości

czy wg was Wrocław to zadoopje dziura czy fajne miasto?

Polecane posty

Gość ot pytanie z ciekawości

Wymieńcie wady i zalety

To bardzo dziwne, zróżnicowane miasto. Każdy rewir, ma zupełnie inny klimat. Wrocław to miasto, w którym jest fajny rynek, fajne śródmieście, Karłowice - chyba najprzyjemniejsze miejsce do mieszkania we wrocku. Ale jest trochę c*******h, jak trójkąt, brochów, grabiszyn. A i jest kilka sporych galerii rozrzuconych po mieście...

Gość gość
wrocław jest spoko natomiast namysłów to totalna dziura i zadoopie

Gość gość
Gościu od homocwela chodzi mi o merytoryczne odpowiedzi Namysłów jest spoko jeśli na dniach Namysłowa nie byłeś ani na browarkach oraz czochraj bobra fest koncercie kultu bednarka z tych Najważniejszych wydarzeń to nie wiesz jakim fajnym miastem jest Namysłów umiesz pisać merytorycznie

Gość gość
Albo gościu od homocwela bierz udział jak co roku w rajdzie w Namysłowie albo przejedź się torem motocrossowym w krzykowie koło Namysłowa to zmienisz zdanie

Gość gość
Uważam, że jest to bardzo fajne miasto. Byłam w tym roku tam na wakacjach. Bardzo mi się podoba ta miejscowość. Zaczynam tam studia, dlatego chciałam zobaczyć jak tam się żyje i jestem oczarowana tym miastem. Noclegi we Wrocławiu znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Wroc%B3aw ja i zmajomi byliśmy zachwyceni noclegami.