Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnieciona przez wieloryba

Grube babska nie wpychajcie się na wąskie miejsca siedzące!

Polecane posty

Gość Przygnieciona przez wieloryba

Może nie każdy ma ochotę jechać jak sardynka, bo wy musicie usadowić swoje tłuste zadzisko. Ostatnio jedna taka 120+ usiadła koło mnie i nie mogłam ruszyć nawet ręką,byłam całkiem usztywniona. Przy pierwszej okazji przesiadlam się w inne miejsce, a ona się we mnie wgapiala. Najlepsze są jednoosobowe miejscowki w tramwajach

Gość gość
lubię jak mnie taka gniecie w wyrku a ja nie mogę nic zrobić tylko czekać aż dojdzie mmm

Gość gość
Masz pecha sfrustrowana chidzino że w autobusie Cię nie widać i nie masz głosu . Jak to powiedzieć nie masz zdolności przebicia się bo nie masz czym się przebić. ;) plaskoklatkowie. Ta gruba baba po prostu patrzyła na Ciebie z politowaniem.

Gość babyachtebaby
Grubasy są paskudne i gburowate myślą tylko o sobie i żrą z zachlannosci jakby nie miało być jutro nic w sklepie i wkurwia mnie to tłumaczenie otyłości chorobą trzeba żreć tyle ile potrzeba a nie nawpierdalac się do oporu

Gość gość
Życzę zdrowym wrednym choroby związanej z otyłością. Nauczycie się empatii. A ja będę się z was wtedy śmiała

Gość gość
te grubaski tez kiedys byly chudzinkami i myslaly dokladnie tak samo

Gość gość
08.19 jetes pewna? Albo się jest dobrym normalnym człowiekiem albo wrednym zgorzknialym babsztylem i niezależnie od tuszy. Wrednym i fałszywym trzeba się urodzić

Gość gość
8:14 co za desperacja hahaha...siła przebicia? A co miałam powiedzieć? Sory tłuściochu ,ale zaraz sie udusze? Potem nikt kolo niej nie chciał siedzieć. Bo zajmowała 1,5 miejsca. Co gorsza te grubasy wolno się toczą po ulicach i nie przejmują tym,ze ktoś się spieszy. Tych grubasów jest coraz więcej. W latach 90tych tego nie było,a grubasy miały wtedy maks 100 kg...

Gość gość
z tymi siedzeniami w komunikacji to prawda. Też jestem szczupła i nie raz musze siedzieć na połówce siedzenia...

Gość gość
sztachety nie umieją ujeżdżać faceta a puszyste robią to idealnie , mam porównanie

Gość gość
08.22 Moja waga mieści się w podanych normach co do mojego wzrostu. 56kg przy 160cm to chyba nie tak wiele co? Śmieszy mnie właśnie twoja desperacja zaistniałą sytuacja. Musiałaś aż temat o tym zakładać? Nie mogłaś się przespać z problemem? Może potrzebujesz skorzystać z poradni? Jak nauczyć się żyć z innymi jak poprawnie ppruszac się transportem publicznym? Przestała byś histeryzowac na forach i życie wydało by Ci się piękniejsze a grube baby o 30 kg mniej

Gość gość
czas szybo leci , tez doczekasz sie tych 100 kg, a malolaty beda sie na Tobie wyzywac

Gość gość
a wystarczylo tylko ustapic miejsca starszej pani

Gość gość
Najgorsze jest to, że otyłość to efekt lenistwa i każdy taki grubas oprócz tego, że jest gabarytem to jeszcze cuchnie bo się chyba do wanny nie mieści a pod prysznicem mu się stać nie chce. Grube = śmierdzące.

Gość gość
08.33? Serio? Z moich obserwacji to chude patyki jaki i płci męskiej jak i żeńskiej cuchna. Pracuje w sklepie dość dużym ale nie markecie. Przychodzą różni klienci grubsi chudsi i to od chudych częściej czuje nie miły zapach. Zauważyłam tez że Ci grubsi są zawsze bardziej schludnie ubrani. Wydaje mi się że chudsi myślą że nic nie muszą robić jak są juz szczupli. A grubszy zawsze więcej się stara bo i tak wie że co by nie zrobił będzie gorzej odbierany. Moje indywidualne spostrzeżenia.

Gość gość
Jak widzę, że koło mnie próbuje usiąść grubas to celowo zajmuję całe swoje miejsce i nie przesunę mu się oni o centymetr. Niech siedzi na półdupku tłuścioch cholerny. Za głodujące dzieci.

Gość gość
grubsi są zawsze bardziej schludnie ubrani. x w namiot...

Gość gość
8.40? Myślisz że jak gruby zje mniej to dzieci będą mniej głodne. Hehehehe hehehehe

Gość gość
Oczywiście, bo może zaoszczędzony hajs czy żywność przekazać na cele dobroczynne, a nie na swój tłusty zad egoista j****y.

Gość gość
Nadwaga spowodowana chorobami to może 5% ,ciekawe ,ze 90% grubasek jest gruba z powodu strasznych chorob,a nie lenistwa i obzarstwa!

Gość gość
babka z ciałkiem fajnie wymemła ptaszka i przed oczami mam cycki prawdziwe a nie jak u chudych takie coś sztywne co się nawet nie rusza i nie wiadomo jak się tym bawić nawet

Gość gość
Ta wymemła. Bo gruba ma zawsze przed sobą miękką parówę, bo żadnemu normalnemu na widok tłuściocha nie stanie.

Gość gość
kiedyś też myślałem , że te sztachety takie są dobre a dupa tam raz spróbowałem z grubszą i już tylko z takimi się umawiam , mój sprzęt zawsze jest chwalony

Gość gość
8.43 a Ty dobroczynny człowieku miesięcznie ile przekazujesz na dzieci?

Gość gość
Znam to :o też wiecznie kolo mnie gruba baba sądzie i patrzy z nienawiścią, że sobie tak po prostu jem batonika i jestem szczupla.

Gość gość
Wiecznie? Prześladują Cię? Same grube baby? Faceci nie? Faktycznie masz pecha? Może jakaś wróżka odpedzjaca złe moce by się przydała?

Gość gość
9.22 grubasko, uspokoj się. Tak, kobiety grube są gorsze bo jeszcxe patrza na mnie z zawiscia.

Gość gość
9.27 jak pisałam wcześniej moja waga mieści się w normie. I pewnie nie patrzyła na Ciebie z zawiscia tylko była zaskoczona że Twoją głupotę widać nie bardzo się przyglądając. Bała się pewnie że przeskoczy to na nią ale na szczęście ma ten swój pancerz ochronny.

Gość gość
Nie wiem co pisalas bo nie interesuje mnie to. Chyba jednak jest coś na rzeczy, że aż tak się zdenerwowalas. Wyzywasz mnie od glupich bo co? Bo jestem szczupla? Spoko, kazdy na swoj sposób leczy kompleksy.

Gość gość
Hahaha jak grubasy się oburzaja i bronią nawzajem :D