Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przygnieciona przez wieloryba

Grube babska nie wpychajcie się na wąskie miejsca siedzące!

Polecane posty

Gość gość
Nie wyzywam. Stwierdzam fakt. Oceniam to co czytam. I wyszło że jesteś taka chuda że Twoje szare komórki nie mają miejsca żyć.

Gość gość
Sluchaj kobieto, nie interesuje mnie absolutnie twoje zdanie. A to, ze na mnie napadlas świadczy tylko o tym, ze masz ze sobą jakiś problem zwiazany z tematem. Nie chce mi się z tobą kłócić. A i szare komorki czesto przykrywa tłuszcz.

Gość gość
Kolejny temat... Ludzie z nadwaga, idzcie pobiegac, pocwiczyc a nie siedzicie przed kompem i pewnie paczka czipsów obok.

Gość gość
Otyłość z powodu choroby to mały procent. Wiele otyłych osób niestety ale je za dużo i nie ma za dużo ruchu. Przy czym nie chodzi tu o 10 czy 15 kg nadwagi, ale o 30, 40, 50 - no niestety, trzeba się wtedy wziąc za siebie.

Gość gość
10.57 ma racje. Tylko, ze kazdy otyly tlumaczy sie ze jest chory. Nikt nie jest gruby przez jedzenie i brak ruchu. Dziwne. Kazdy jest chory, medycyna bezsilna i tyle grubych ludzi :/ przykre

Gość gość
Gdyby Ciebie moje zdanie nie interesowało to byś tego co pisze nie brała aż tak do siebie. Chodzi mi bardziej o to że każdy człowiek jest taki sam. Gruby chudy rudy łysy pryszczaty. Każdy ma uczucia i każdemu jest przykro.

Gość gość
Ok, rozumiem i masz rację. Po prostu wkurzylo mnie to jak ktoś o wiekszej tuszy tak się wepchal na siedzenie, że siedzialam scisnieta do końca trasy. Sama też bys sie wkurzyla. I tu nie chodzi o to ile ona wazy tylko to jest po prostu chamstwo. A w złości to wiesz jak jest... Czepiamy się wad. Nie raz pewnie mialas taka sutuacje ze kogos nie lubisz ktos cie wkurzyl i zaraz rzucilas w myslach na niego jakis epitet dotyczacy jego wygladu. Tak dziala zdenerwowanie przynajmniej u mnie.

Gość gość
Czemu akurat grube babska, a nie grubi faceci, ktorych nie mniej i z natury sa więksi? Dodam tez - bardzo wysocy faceci, proporcjonalni, jednak zajmujacy o wiele wiecej miejsca ( np siedzi na przecie kogos z dlugaśnymi nogami w pociagu? )a w ogole wysocy ludzie? Ludzi sa rozni, w kazdym moze sie cos nie podobac, moze komus nie podobac sie twarz autorki, jej mina, zapach, cokolwiek...

Gość gość
Dokładnie. ;) jeśli Cię urazilam przepraszam. ;) I tak mnie chamstwo i prostactwo tez wkurza jak i u szczupłych tak i u grubych.

Gość gość
A ja mam koleżankę, która ma nadwage. Jest tak fajna osoba że ta nadwaga u niej nikogo nie razi, a i ma super faceta :) a są osoby z nadwagą, które są chamskie i wyzywaja się na innych, zwlaszcza szczuplych. I jak tu ich w zlosci nie nazwac "grubasem"? Grubas to nie człowiek, to stan umyslu.

Gość gość
11.29 no co ty, nie urazilas :) kazdy ma prawo do swojego zdania. Ja ogolnie nie oceniam ludzi tylko poprzez wyglad. W ogole na niego nie zwracam uwagi, tylko wlasnie na takie różne zachowania. Szczupli ludzie tez się chamsko zachowuja. Ladni i brzydcy też. Jak ktos jest chamem to zawsze się znajdzie u niego mnostwo innych wad.

Gość paola912
Jasne nie ocenia się ludzi po przez wygląd;) ale jeżeli jest się grubaskiem tak jak ja byłam bo ważyłam aż 120kg to dużo 168cm lat 22;/ tak tak zaniedbałam się.... ale wzięłam się za siebie zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie posiłki i trochę się ruszać;) m.in wychodziłam na spacery wieczorne;) i tak schudłam przez 6 miesięcy 48kg!