Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematy malzenskie

panienski ze striptizem

Polecane posty

Gość dylematy malzenskie

Hej dziewczyny dostalam zaproszenie na panienski ze striptizem. Bedzie nas 15 dziewczyn no i jeden tancerz. Oczywiscie wspomnialam o nim mezowi bo ja przed nim tajemnic nie mam. Dylemat zaczyna sie tutaj - dwa lata temu my mielismy organizowana taka impreze oczywiscie ja z kolezankami on z kolegami. Z gory zapowiedzielismy sobie,ze zero striptizerek / striptizerow. Ja umowy dotrzymalam a on z kolegami jednak poszedl do striptiz klubu bo dyskoteka byla zamknieta. Koledzy zamowili mu striptizerke - ktora tanczyla DLA MOJEGO MEZA ! - ok bylo minelo. Jestem w ciazy wiec hormony troche wariuja i wspomnialam o tym zdarzeniu ostatnio i powiedzialm mu,ze troche mnie to boli,ze obca baba sie o niego ocierala - ok przeszlo mi w sumie to byl kawalerski. Pare dni temu los tak chcial i role sie troche odwrocily i ja dostalam zaproszenie do bliskiej kolezanki na panienski gdzie bedzie striptizer - Ja wiem,ze on nawet nie spojrzy a co dopiero tanczyc dla mnie haha jestem w ciazy, no i mam swoje zasady po za tym to nie moj panienski - To przyjaciolka bedzie gwiazda wieczoru a nie ja. Uwazacie,ze powinnam pojsc ? to jest dobra kolezanka, ja z racji tej ,ze w ciazy jestem pic nie bede. Wiem,ze impreza bedzie fajna bo bedzie sporo dziewczyn i bedzie wesolo. Co uwazacie maz ma racje,ze nie chce mnie poscic czy powinnam postawic na swoim ?

Gość gość
oczywiscie, że idz! nie wiem czemu mąż ma jakiekolwiek obiekcje, skoro sam wywinął taki numer. poza tym tak jak mówisz, jeśli jestes w widocznej ciąży to tancerz na pewno da sobie z Tobą spokoj, mąż nie ma sie czego obawiac.

Gość gość
Super się składa że jesteś w ciąży możesz uprawiać seks bez konsekwencji z striptizerem.

Gość dylematy malzenskie
Poruszylam ten temat jeszcze raz dzisiaj rano - nie byl zadowolony ale z drugiej strony jak na swiat przyjdzie malenstwo to juz sobie tak nie wyskocze kiedy chce z dziewczynami. Jestem w 6 miesiacu ciazy i brzuszek juz widac. Zamowilam juz nawet sukienke na ten wieczor ;) chyba i tak sie musi zgodzic - w koncu ja go niekontroluje a w zwiazku liczy sie zaufanie. Po za tym ja jestem w ciazy hahaha kto by chcial babe z brzuchem XD

Gość dylematy malzenskie
gość dziś Super się składa że jesteś w ciąży możesz uprawiać seks bez konsekwencji z striptizerem. o o Chyba za extra doplata - a super seks mam za darmo w dom z mezem ;P

Gość gość
raczej powinni sie obawiac partnerzy pozostałych uczestniczek imprezy. Twoj akurat moze spac spokojnie ;)

Gość dylematy malzenskie
To samo mu powiedzialam XD ach ten moj facet to wariat - zebym jeszcze byla jakas miss a ja juz z 10 przytylam haha - Mi nawet nie romanse w glowie ide dla smiechu i zabawy :) - Jemu chyba bardziej chodzi o to,ze ja mialam lekkie pretensje,ze on byl na striptizie i ze nie dotrzymal slowa. Co prawda awantury my za to nie zrobilam - ale wspomnialam o tym niepotrzebnie.

Gość dylematy malzenskie
Jak bym wiedziala,ze dostane takie zaproszenie to bym sie zamknela i nie wspominala starych dziejow XD

Gość gość
Dlatego ja zawsze uważam, że takie wariacje nawet na wieczorze panieńskim to przesada lekka. U nas ostatnio jak organizowałyśmy panieński to było bardzo klimatycznie (gadżety erotyczne, koszulki w stylu http://www.sferakoszulek.pl/pl/p/Koszulka-damska-na-wieczor-panienski-DZIEWICA-DO-JUTRA/194 ) ale nie przekroczyliśmy tej granicy. Czyż nie tak to powinno wyglądać? :)