Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę w końcu zrobić głodówkę, bo inaczej nigdy nie schudnę !!!

Polecane posty

Gość gość

już mam dość tych diet zasranych... dietuje a waga TYLKO 1,5 kg w dol przez ponad miesiąc ? masakra u mnie tłuszcz odkłada się najbardziej na brzuchu, udach, pośladkach i niestety na twarzy, mam chude ręce a gębę jak donice... w zime probowalam głodowac ale niestety wytrzymalam tylko 2 dni, to chyba przez zimno, był mróz, trzęsłam sie z zimna nawet w domu...teraz jest ciepło, łatwiej bedzie głodować, chce wytrzymać co najmniej 7 dni w niedziele przeczyszcze sobie jelita olejem rycynowym na zaparcia i gloduje :)

Gość gość
a jaki masz body fat %? bo jak za niski to nie mozesz chudnąc, wtedy trzeba przytyć zeby ci sie miesiaczka nie zatrzymała :D

Gość gość
ja dziś zaczzełam. Dopiero 14 , ale nie jest zle. Ogólnie jem malo, wiec nie jest to szok na teraz ale jutro pewnie bedzie koszmar. Robie pierwszy raz ale bardziej zdrowotnie. chce wyleczyc sie z alergii, ale jak schudne z 3 kilo bedzie fajnie.

Gość gość
body fat mam właśnie duzy, bo aż 27% niby nie mam duzej nadwagi, nie widac po mnie ze jestem gruba, po prostu mam za duzo tłuszczu, do tego w złych miejscach...chenie bym go zobaczyła na cyckach ale odkłada mi się głownie na brzuchu :( x gość dziś - pierwsze 2-3 dni tak jak piszą są najgorsze, ja jak pisałam probówalam zimą, pierwszy dzien szybko minąl, ale drugiego pojawił się okropny ból głowy, obsesyjne mysli o jedzeniu, dosłownie bym konia zjadła, było mi strasznie zimno...w koncu rzuciłam się na całą paczke delicji ktore znalazlam w szafce :( Tez poza tłuszczem chce to zrobic dla zdrowie, jestem ciągle senna, zle śpie, problemy jelitowe mimo ze się nie objadam fast foodami, w niedziele biorę olej rycynowy by przeczyscic jelita i żolądek, by resztki jedzenia nie zalegały tyle dni we mnie :)

Gość gość
mi wyszlo 16% bf i dietetyk mowi ze pasowaloby przytyc 3kg, mam male problemy z estrogenem i regualrnoscia miesiaczek. ale nie wyobrazam sobie przytyc, bo przestałabym wchodzic w xs/

Gość gość
Robiłam głodówki kilka lat temu, efekty super. Właśnie robię sobie taką głodówkę teraz.

Gość werawer
glodowka nic ci nie da bo wymeczysz niepotrzebnie organizm, a potem efekt jojo murowany. ja dopiero za ktoryms razem w ogole sobie uswiadomilam ze to nie ma sensu. bralam piperine forte, wprowadzilam lekka diete i to dalo efekty, a nie glodzenie sie..

Gość gość
Czy podczas 2tyg Głodówki bedzie jakis efekt na nogach i brzuchu? jak tak to ile? i podczas Głodówki co jest najpierw spala? 1.woda 2.? 3.?