Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amadeuszwajhęprzełóż

Operacja powiększenia członka

Polecane posty

Gość amadeuszwajhęprzełóż

mam podstawy do całkiem niezłych kompleksów, chciałbym poznać relację z takiej operacji od kogoś kto ją przeszedł lub się do niej szykuje, bo ja bardzo powaznie sie nad nia zastanawiam dajcie znac

Gość antoniwajhawdłoni
Miałem taką operację, ale w USA. Dzisiaj nareszcie czuję się jak facet, bo do operacji byłem załamany. Operacja kosztowna, ale było warto.

Gość antoniwajhawdłoni
Miałem taką operację, ale w USA. Dzisiaj nareszcie czuję się jak facet, bo do operacji byłem załamany. Operacja kosztowna, ale było warto.

Gość MateuszJawor
Generalnie, to nie wiem ile o tym czytałeś, ale ja poddałem sie takiej operacji w 2010 roku, nie polega to na dodawaniu, a odkrywaniu tego, co jest schowane, przeciętnie taka operacja daje rezultat + 3 do 4 cm (prącie może zostać wydłużone nawet o 6cm, ale w wyniku rekonwalescencji i tak sie skraca o te 2-3 cm). Później kupujesz sobie takie cudo do korekty kurczenia się blizn, żeby to co Ci wyciągneli znowu się nie schowało, albo nie przegięło, itd itp, i używasz tego przez co najmniej 4 miechy. Byłem przerażony i zdesperowany, nie wiem czego oczekiwałem, ale nie poddałbym się temu zabiegowi po raz drugi nawet jakby mnie przypalali, albo i jakby płacili. U mnie dochodzenie do siebie trwało ponad rok, efekt finalny to 2cm.. powiesz, że robi różnicę? Nie. Absolutnie nie robi żadnej. Na Twoim miejscu spróbowałbym suplementacji, albo pompek, żeby poprawić ukrwienie członka - co sprawi, że stanie się zdecydowanie grubszy, ale nigdy nie dał bym się tam ciąć. Decyzja nalezy do Ciebie.

Gość gość
moze zamiast powiekszac popraw swoje mozliwosci jakims wspomagaczem? moze nie jest tak maly jakby ci sie wydawalo? i nie jest tak zle? ja bralem iqman, jestem zadowolony, kuracja i jej efektami, wiadomo, ze musisz wlozyc w to tez cos od siebie - zdrowe zarlo i ******no ale to moze jest jakis plan?

Gość gość
nie daj sie pokroic, na pewno są jakies inne sposoby na dodanie tych kilku centrymetrow?

Gość gość
gdzieś kiedyś czytałem o takich zabiegach w sumie, nie wygląda to najlepiej i bezpiecznie, ja też bym się wzbraniał od takich motywów, to może tylko poglębić problem zamiast go rozwiazać a i kosztuje grubą kasę. tutaj ktoś pisał o suplementach, może istnieją, ba! na pewno istnieją jakieś które działają na wielkość przyrodzenia? Może warto w tę stronę?

Gość gość
na duzej ilosci stron ta nazwa sie przewija, ale jakos nigdzie nie pisali szerzej..

Gość gość
zgadzam sie z Mateusz,nim sie zdecydujesz wyprobuj wszystkiego co mozliwe ,mieszkam w stanach i tutaj te pompki faceci sobie chwala.....powodzenia

Gość gość
mowa chyba o penirium, jezeli dobrze otwiera mi link, to ja sie moge odniesc do tematu bardziej "fachowo" bo bylo w domu stosowane ;) generalnie bardzo bezpieczny specyfik, sama natura, witaminy, nie ma w skladzie niczego co by powodowalo jakies moje watpliwosci - wiec to na plus, efekt jest po około tygodniu, już skonczylem brac i wcale nie jest gorzej, wiec mozna brac bez obaw

Gość gość Mariusz D
Ja zanim bym się poddał operacji, spróbował bym takiego środka jak iqman i zobaczy ł jakie będą efekty. Zawsze to lepsze "od skalpela"...

Gość gość
nigdy w zyciu zadnych zbednych operacji , kazda to ryzyko lepiej popracowac nad kompleksami bo to powazny problem