Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i nie mogę mieć dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Za każdy razem jak idę się spotkać ze swoją dziewczyną to moja matka zaczyna robić problemy typu "sam sobie rób obiad" i "niech ona ciebie utrzymuje". Chcieliśmy razem po 2 latach związku pojechać do niej do miasta gdzie mieszka. Mama powiedziała ze zabrania i koniec. Jak słyszy o niej to jest zła. Często mówi ze jest głupia i marnuje na nią czas mimo że nigdy sie nie spotkały ani nawet nie widziały a o dziewczynie nic jej nie mowie. Mam problem bo ogranicza mi spotkania z nią. Jak się dowie ze z nią gdzieś idę to jest wściekła. Zaczyna marudzić i szntazowac tekstami "jesteś taki sam jak ojcec" który zdradził moja matkę. Nie mogę się wyprowadzić bo studiuje taki kierunek że nie ma takiej możliwości. Co zrobić?

Gość gość
Zostaw dziewczynę w takim razie.

Gość gość
Twoja matka jest ewidentnie zazdrosna i to jest niestety chora zazdrosc Przecież wiadomo ze 23 letni facet ma prawo spotykać się z kobietą i być w związku. Kurcze masz 23 lata i nie możesz gdzieś jechać ? To wygląda jakbyś miał 12 lat a nie 23. Nie wiem ciężko mi coś doradzić bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Ale prawda jest taka ze dopóki jesteś na jej utrzymaniu to ciężko ci będzie bo zawsze będzie ci to wypominac. Dlatego chyba trzeba podjąć próbę jakiejś samodzielności albo przekaczekaj do końca studiów. Ale na pewno to co Twoja mama robi jest mega dziwne. To normalne że chcesz mieć dziewczynę i z nią spędzać czas. Pozdrawiam i głowa do góry. Może gdybyś zaprosił swoją dziewczynę do domu byłoby lepiej ?

Gość gość
I ten tekst o ojcu tez jest dziwny ? Przeciez Ty jej nie zdradzasz w takim sensie...

Gość gość
Wole nie zapraszać. Jak pokazałem zdjęcie to powiedziała ze wygląda jak krowa. Smutno mi się wtedy zrobiło ale tego nie pokazałem. Wole nie zapraszać bo by ją wyzwala albo zignorowała.

Gość gość
Wyjścia są dwa albo dalej będziesz się spotykał ze swoją dziewczyną i dalej znosił przykrości twojej matki jeżeli nie stac cie na wyprowadzkę . Albo rzucisz dziewczynę i zostaniesz przy mamusi. Zrób jak uważasz. No ale to przecież tak się nie da być w związku i co nie przychodzicie do siebie do domu nie znacie swoich rodzin ? Ona może mieć w końcu dość tych ograniczeń z twojej strony tego ze mama Ci czegoś zabrania i nie możesz gdzieś z nią pójść mimo iż masz 23 lata (chore). Sam musisz coś postanowić. A może z tata porozmawiaj? Albo z mama na spokojnie ? Ze ci przykro ...