Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym się ostatnio interesujecie

Polecane posty

Gość gość

ja mam totalny odjazd na tle historii I nie było już nikogo Agathy Christie. Film widziałam już 5 razy i codziennie go właczam, dziś tez obejrzę. Zamierzam książkę sobie tez przeczytać ponownie, bez ściemy. poza tym czytam książkę o introwesrji ja mam co chwilę jakies drobne nowe zainteresowania w tym stylu;-)

Gość gość
shemale mnie interesuje ostatnio

Gość gość
mnie interesuje dupczenie ,moze dlatego ze nic nie dupcze :-P

Gość prawictwo pospolite 152
właciwie to niczym nowym , wpadłem w rutynę .. Robie wszystko według starego planu który ułozyłem kilka lat temu i który mam zamiar doprowadzić do końca

Gość gość
Ja zafiksowałam ostatnio na punkcie wojskowości.

Gość gość
co z tą wojskowością? idziesz do wojska? czy uczysz się historii, zwiedzasz muzea? A może wyrwałaś soldieria?

Gość gość
Ja tez mialam tak jak Ty autorko ,jak mialam wiecej czasu i mniej obowiazkow :-) ostatnio kupilam sobie chociaz kolorowanke antystresowa z kotami i cos tam sobie zawsze smyrne kredkami :-)

Gość gość
mogę cię posmyrać po myszce bezstresowo jeśli chcesz

Gość gość
Pracuje w wojsku, ale jako cywil. Dla mnie jest to praca jak praca, mam styczność z wojskowymi, z całą wojskowością, ale do tej pory było to pobieżne, interesowało mnie tylko tyle ile potrzebowałam, aby dobrze wykonywać swoje obowiązki. Obecnie robię to dla siebie, bo jakoś tak poczułam potrzebę zgłębienia tego tematu - przyczyną mogło być również to, że dostaje coraz to nowe zadania, które ostatnio mają więcej wspólnego z typowym wojskiem a nie zwykłą administracją. A co do zwiedzania itp. od małego uwielbiam wojsko jeśli chodzi o aspekty techniczne, motoryzacyjne itp., ale teraz dołączyła do tego chęć poznania innych gałęzi wojskowości. A co do poznawania żołnierzy - poznałam niejednego ;) ale związku z tego nie ma, więc moje zainteresowanie nie jest wywołane przez żołnierzy.

Gość gość
Dzieki :-) ale juz ma mnie kto smyrac ,stresowo i bez :-)

Gość gość
Koleżanko- wiem jaką masz kolorowankę;-DD idę o zakład, ze to taka sama, co ja a mam. Kotki złozone z kwiatków? Lub z figur?;-p jest z******ta

Gość gość
a wiecie, ze powazni ludzie smieja sie z waszych antystresowych kolorowanek? to co w jednym srodowisku uchodzi za trendy w innym jest synonimem obciachu, wiec nie przyznajcie sie poza kafe, ze kolorujecie :D