Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chory na schizofrenię

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam taki problem że choruję na tą chorobę. Dla własnego dobra nie chciałbym mieć dzieci. Jestem bardzo atrakcyjny fizczynie tylko czy ewentualna partnerka zechciałaby się związać niereproduktywnym facetem. Mogę zaoferować swoje oddanie i miłość. Jestem dosyć inteligetny - studiowałem informatykę. uczę się programowania.jedynym problemem jest schiza- obecnie mam remisję choroby ale za ileś tam lat może ale nie musi spowrotem zaatakować i to że nie chcę dzieci bo mam wypaczony światopogląd. Co o tym sądzicie tylko szczerze

Gość gość
szczerze to ja kocham takiego człowieka ale nie jestem z nim,ataki były nie do zniesienia. Czy masz szanse ...hmmm trudno prorokować,może nie mów od razu ...

Gość gość
Mojej koleżanki mama chorowała właśnie na tę chorobę i ona jak i jej syn byli zupełnie zdrowi.

Gość gość
Nie odiegajmy od tematu. To że nie chcę być reproduduktorem skreśla mnie z życia uczuciowego?

Gość gość
Nie chcesz mieć dzieci to nie będziesz je miał ale nie zwalaj brak chęci posiadania dzieci na schizofrenię. Wiem że to poważna i nie uleczalna choroba ale nic nie stoi na przeszkodzie byś założył rodzine życzę dużo szczęścia.

Gość gość
popros jez/usa by cie wyleczył inych uzdrawia mnie uzdrowił to czemu ciebie nie miałby uzdrowic tylko musiałbys zerwac z grzechem

Gość gość
Jezus to pedał nie chcę żeby mnie uzdrawiał.niech wogóle nie interweniuje w moje życie...Zapraszam was dziewczyny do wypowiedzenia się :)