Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem chora psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Siedzę całymi dniami w domu. W zyciu spotkało mnie tyle przykrości i nieszczęść, ludzie sie ze mnie wyśmiewają , wiec wole ich unikać. Przesiaduje w necie. Wiem, ze niszczę swoje zycie , chciałbym je zmienić, ale nie wiem jak . Nie chce tak wegetować. Nie mam nic (pracy, znajomych, pieniedzy)

Gość gość
kocham Cie

Gość milicjantka
Zakoleguj się ze mną, będę cię śledzić, na ciebie donosić i zbierać za to premie, a jak któryś z moich kolegów kogoś zabije, to pomówimy ciebie, bo jesteś nienormalna, i ty pójdziesz siedzieć zamiast niego.

Gość gość
możesz mieć depresję lub nerwicę 1.pobiegaj, więcej śpij, lepiej jedz - Twój organizm zacznie się regenerować 2.spotykaj się częściej ze miłymi znajomymi - zmniejszysz lęk, nabierzesz animuszu 3.sprzątaj systematycznie pokój - nabierzesz chęci do pracy 4. poczytaj o medytacji, ;pomedytuj po parę minut dziennie - może przyjdą Ci do głowy dobre pomysły ;)

Gość gość
Ta choroba jest nieuleczalna.

Gość gość
nie jesteś;-) masz po prostu problemy praktyczne, a nie psychiczne (brak pracy, ludzi) znajdź prace najpierw, potem znajomych i nic na siłe

Gość gość
19:57 im więcej będziesz takich piertuł pisać tym bardziej zgłupiejesz

Gość gość
20:01 twoja głupota jest nieuleczalna :)

Gość gość
Jakich piertół? policja od czasu do czasu kogoś zabija, ostatnio dzisiaj.

Gość gość
Pomawianie i prześladowanie niewinnych ludzi to też spacjalność policji, doświadczam tego na sobie.

Gość Edziaa
To nie jest jakaś straszna choroba psychiczna, tylko fobia społeczna, albo depresja Wyjdziesz z tego, spokojnie :)

Gość gość
a moze masz poy****a psychicznie rodzine i poyebanego stalkera i to jest zrodlo twoich problemów? cale zycie z poyebami..

Gość gość
Tylko zapytaj tu o radę, to zaraz idioci-eksperci cię zdiagnozują... Jak widzisz, to nie ty jesteś chora psychicznie, tylko ci kretyni, którzy cię obrażają...

Gość gość
NIE ZAMARTWIAJ SIĘ TU WSZYSCY TAK MAJĄ NOTORYCZNIE A NAWET GORZEJ TYLKO NIKT SIĘ NIE PRZYZNAJE ALE TRAFIŁAŚ !!!!!!!!!

Gość gość
hah bylam na spacerze z psem raptem 20min a moja poy****a rodzina juz mowi ze mieli mnie szukac, i zebym sobie nic nie robila, zebym "glupot" nie robila. nie wiem czy ktos ma gorzej ode mnie. w zasadzie to nie wiem czy mi ich nie zal. zwyczajnie głupi, poy****i ludzie.

Gość gość
Chory podszyw powyzej

Gość gość
No, niestety jesteś chory. Powinieneś udać się do psychiatry. Im wcześniej, tym lepiej, bo choroba raczej będzie postępować dalej, a dzięki temu odpowiednie leki zahamują jej postęp. Poza tym, po co się męczyć. Gdy człowiek się leczy, to lepiej się czuje i przez to jego życie wygląda inaczej. Wiem to z własnego doświadczenia.