Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Anna_

enigmatycznie

Polecane posty

Nie odpowie. Przysięgała mi, że, pokasowała konta i nie wejdzie tu już nigdy. Ja Ci nic nie zrobię... ani Ty mi. Przecież to wirtualny "anonimowy" świat

To była ironia ... śmiech przez łzy. Życie jest serią wyborów. Czasem wybieramy dobrze czasem źle. "Życie jest jak pudełko pralinek, nigdy nie wiesz na co trafisz" "Wiesz, że nn to ja. nn N-adieżda-n" Nie wiedziałem i nie wiem czy kiedykolwiek w to uwierzę... nie chcę uwieżyć

Ania nie wiedziała. Właśnie do niej dzwoniłem. Twierdzi, że nie znała nikogo pod tym nickiem. Na forum też nie pisała co oznacza FX... skąd to się wzięło. I jest na mnie zła, że ja wchodzę na to forum

Trzeba postawić grubą kreskę... tak mi powiedziała.

Gość gość
Sorry ale jak was czytam to stwierdzam, że jesteście nienormalni. Wirtualny swiat zawsze bedzie wirtualnym. Rozwiazywac konflikty malzenskie na forum zakrawa na smiesznosc

Pisząc jest mi lepiej. Nigdy TU nie napisała mojego nicku pod którym się poznaliśmy.

Gość gość
anjoli jestes lesbijką co nie? :P

Rozumiem, że Ania się już z Tobą skontaktowała i dlatego nagle wycofujesz się z tego co wcześniej pisałeś/pisałaś. Mimo stanu w jakim się znajduję umiem łączyć fakty

Boga nie było, nie ma i nie potrzeba !!!!

Gość gość
Anjoli, kim ty jesteś????!!! Dlaczego piszesz, że wiedziałam, że nadiezdan i anjoli to jedna i ta sama osoba? Kafe jest schizofrenicznym tworem, ale nie spodziewałam się, że do tego stopnia. Wiesz, że szukałam tutaj EMOCJI. Niczego i nikogo poza. Wiesz, że kocham swojego męża i , że jest dla mnie najważniejszy. Nie daję rady już psychicznie tego ogarnąc. Rozpacz którą odczuwam jest nie do opisania. Pisz co chcesz. Proszę. Anna.

Gość gość
Luda dajcie sobie na wstrzymanie. Wstydu sobie oszczędz jeden z drugim.

Gość gość
ed, nn i inni stal sie FX? oj dajcie juz pokoj

Gość gość
oj przestan juz, inne osoby, dobre sobie. styl zmieniaj od czasu do czasu

Gość gość
anjoli jestes babom czy chłopem/?

Gość gość
Przeciez to smierdzi prowokacja z daleka.

Gość gość
Jebne zaraz. Anjoli lesss. Ed nn a ty kto?pedal czy trans buhahahahahha. Jebnij sie w czolko czubku.

Obstawiam kobietę, która chciała zniszczyć Moje i Ani małżeństwo. Znałem taką jedną, która już raz próbowała. Była tylko jedna taka sytuacja. To jest zaburzona emocjonalnie kobieta. Tylko kobieta wie jak słowami szybko uwieść inną kobietę. Ed NN Nadjeżdan, Ajnol to jedna i ta sama osoba ... może nawet ma rozdwojenie jaźni

Gość gość
dacie już spokój bo się nakręcacie. Tutaj nikt nie dojdzie kto kim jest. Bo niby po co? Problemów w małżeństwie szuka się u siebie nie na forum. Ed i Maryna w jednym; jesli jesteś kobietą to nieźle kombinujesz. Rajcuje cię to czy jak :P ?

Gość gość
Można sprawdzić adresy IP osób piszących. A tak można odnaleźć tą osobę. Wszyscy ISP mają obowiązek przechowywać przez 2 lata przechowywać historie logowania. Wystarczy trochę dobrej woli

Gość gość
ed i kto maryna, a kto to?

Gość gość
nie wiem o co chodzi, ale mocne jak duch puszczy białowieskiej : gość dziś J**ne zaraz. Anjoli lesss. Ed nn a ty kto?pedal czy trans buhahahahahha. J**nij sie w czolko czubku.