Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Anna_

enigmatycznie

Polecane posty

To w jakiej części Polski mieszkasz skoro wiesz gdzie jest Kocierz

Gość gość
To po co się tłumaczysz jak nie masz niczego na sumieniu?Po co z nim rozmawiasz?Nie ktoś inny tylko ty?

Gość gość
Sprawdziłem w necie. Kościerzynę odwiedzałem przed laty, blisko dwudziestu... nn

Gość gość
FX31 dziś To Ty "nn" napisałeś Ani kiedyś "pozdrów męża" ? Być może, nie pamiętam. Jeśli tak, to w dobrej wierze. nn Czytałeś Manuelę Gretkowską? Widzisz podobieństwa?

Gość gość
Współczuję Wam. Porozmawiaj z żoną. Wątp’, czy gwiazdy lśnią na niebie;  Wątp’ o tem, czy słońce wschodzi;  Wątp’, czy prawdy blask nie zwodzi:  Lecz nie wątp’, że koch..... ciebie“. Ja tu się nie liczę.

Gość gość
Żałosne jest, żeby na forum rozwiązywać małżeńskie kłopoty.

Gość gość
Jeżeli forum było ich przyczyną, to czemu nie...?

Gość gość
Forum nigdy nie jest przyczyną problemów w małżeństwie,szukaj ich bliżej siebie.

"Anjoli" pomyliłaś temat, czy zdanie zmieniłaś ?

Gość gośćAnjoli
Tymczasem posłuchaj, Jarosławie mężu Anny. https://m.youtube.com/watch?v=Mx4Sw-ClFeg Anjoli Kochasz? Walczysz? Masz wolę, jakby powiedziała Anna- potrzebę by zmieniać...? Co u Niej?

Jeśli dobrze zrozumiałem to znałaś moją żonę. Co u niej ? Pewnie znasz powiedzenie, że "nieszczęścia chodzą parami"... problemy w pracy. U niej o wiele lepiej niż u mnie. Też muszę nauczyć się żyć więc witaj w klubie ... choć nie wiem z jakiego powodu Ty. Kiedyś lubiłem czekoladę ... ciężką i gorzką i mleczną... kiedyś ... dziś już nic nie cieszy. Niestety ja już nie z tych co uczyli się rosyjskiego ale nuta melodyczna uspokajająca. Kochać ... Kocham Walczyć ... próbowałem od kilku (a nawet więcej) lat, próbuję, ale nie wiem czy potrafię. Nie ma już we mnie tego amoku, tej nieukierunkowanej chęci zabijania. Do czego zobowiązuje FX ?

Kiedyś, kochałem kwiaty i kwiaty kochały mnie. Nawet mimoza pięknie kwitła ... ale to było 15 lat temu gdy poznałem Anię

Nie wiem, czy kiedykolwiek potrafiłem o nią walczyć... nie chciałem być zdobywcą ... raczej odkrywcą tego delikatnego wrażliwego ulotnego piękna

Walczyłem, próbowałem od kilku lat... niestety nie potrafiłem dotrzeć do niej.

7 więcej niedługo. W maju będzie 15 lat jak poznaliśmy się ... 19-tego Dlaczego nie mogę jej znać tyle ? Do czego zobowiązuje FX ? I o jakim poziomie piszesz ?

Ostatnimi laty to ja za Anią podążałem odpowiadając na słowa utworu. Ale w końcu poddałem się licząc, że w ten sposób zwrócę na siebie jej uwagę. Niestety wolała To TU.

Nie znam Twego emaila. Nie sądzę aby była to pomyłka bo to był jej temat.

Prawda jest taka, że jest 5 lat ode mnie starsza. Nigdy nie stanowiło to dla mnie problemu... nawet cieszyłem się z tego ... miałem swoje powody