Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Anna_

enigmatycznie

Polecane posty

Gość gość
Pokaż jej zdjęcie :D

Gość gość
Oszust. 100%. Jak masz na imię?

Gość gość
gość 2016.11.05 _Anna_, jesteś katoliczką?

Anna i ja Jarosław mimo iż jesteśmy a raczej byliśmy katolikami jesteśmy agnostykami. A do tego co nie wierzy ... trudno z wiarą się nie dyskutuje, bo wiara jest niepodważalna.

Gość gość
Z wiarą dyskutuje się, ale ogniem i mieczem. Tak w Polsce wprowadzano wiarę katolicką.

Kiedyś mówiono "Ogniem i Mieciem" Zrozumiesz o ile masz tyle lat co ja

Gość gość
ciekawa historia, chyba nawet tu, na forum, nie mająca precedensu

Może da wam wszystkim do myślenia. Może ktoś kiedyś zamiast szukać doznań u obcych po przeczytaniu tego podejdzie do swojego męża żony przytuli go i powie, że go kocha.

Gość gość
ok

Gość gość
tylko Ty, tylko Ty możesz uczynić Ją szczęśliwą, tylko Ty ...na Ciebie czekała i czeka za drzwiami... ... o czym wtedy myślałeś... w milczeniu napiłbym się z Tobą białego wina J. nn

Nikt i nic, nie mógł jej tego dać. Tylko ona mogła to sobie dać. Dlaczegi białe wino "nn" ? Bardziej krwistoczerwone, zawiesiste, gęste wino pasuje acz do tej sytuacji

Gość gość
Witaj ciemności, stara przyjaciółko Znów przyszedłem z tobą porozmawiać Ponieważ jakaś wizja, zakradając się cicho Zostawiła swe nasiona gdy spałem I wizja, która została zasiana w mym umyśle Wciąż pozostaje W dźwięku ciszy. W niespokojnych snach szedłem sam Wąskimi uliczkami wyłożonymi kamieniem W blasku ulicznej lampy Postawiłem kołnierz, aby schronić się przed zimnem i wilgocią Kiedy moje oczy przeszył błysk neonowego światła Które rozdarło noc i dotknęło dzwięku ciszy W tym nagim świetle ujrzałem Dziesięć tysięcy ludzi, może więcej Ludzi, którzy rozmawiali nie mówiąc Ludzi, którzy słyszeli nie słuchając Ludzi piszących pieśni, którymi nigdy nie podzielą się ze światem I nikt nie ośmielił się Zakłócić dźwięku ciszy. "Głupcy", rzekłem, "Nic nie rozumiecie Cisza rozrasta się jak nowotwór Usłyszcie moje słowa, abym mógł was nauczać Chwyćcie moje ręce, abym mógł was dosięgnąć'' Lecz moje słowa, jak ciche krople deszczu, opadały I rozbrzmiewały echem W studniach ciszy. A ludzie kłaniali i modlili się Do neonowego bożka, którego sami stworzyli, A znak rozbłysnął swym ostrzeżeniem W słowach, z których się składał Głosił, że słowa proroków są zapisane na ścianach metra I klatkach kamienic I szepcą w dźwiękach ciszy.

Gość gość
Zostaję przy lekkim, białym, prawie przezroczystym. Takim, które niczego nie kryje. nn

Ja też bym wolał białe ale "Ludzie chcą być oszukiwani"

Gość gość
Nie chcę pisać tu - pro publico bono... nn

Czym dla Ciebie jest to dobro publiczne ? Bo na pewno nie moje

Jak nie tu to gdzie ? "Tu się wszystko zaczęło"

To Ty "nn" napisałeś Ani kiedyś "pozdrów męża" ?

"pro publico bono = „dla dobra publicznego”– określenie oznaczające usługi profesjonalne wykonywane dobrowolnie i bezpłatnie, w interesie publicznym." Jakie USŁUGI PROFESJONALNIE miałeś na myśli ? Sylwek ?

Gość gość
Nie wiem z kim piszę, nie mam pewności. Również zastanawiam się po co. 0granicznie, opór, zróżnicowanie tego forum to przestrzeń bytu nn, nn nie istnieje poza nią.

W internecie nie ma NN. Tak się tylko ludziom wydaje

Tym bardziej, że nie zaprzeczyłeś. Masz mój numer telefonu. Szkoda, że z niego nie skorzystałeś, ani nie uświadomiłeś Ani co robi.

Ani wtedy gdy spotkaliśmy się w Kocierzy

Gość gość
TO NIE ja. Sorry Nie wiem o czym piszesz. Mieszam daleeeko, nigdy tam nie byłem. Nie znam Was, nie widziałem twarzy etc..