Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gościu od homocwela chce być bogaty a nie moge

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ciągle musze być biedny co? I być na bezrobociu mimo że w Namysłowie jest mnóstwo zakładów pracy i innych miejsc pracy i pracy mi nie braknie ale to chodzi o całą Polskę we wszystkich województwach w Polsce mógłbym pracować gdziekolwiek nawet w warszawie we Wrocławiu pierdziszewie dziurze dolnej wygwizdowie czy w gdańsku ale jest taki problem że w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem :-o co mam zrobić :(

Gość gość
W Polsce raczej pracy mi nie braknie w całej Polsce jest kilkanaście bądź kilkadziesiąt milionów miejsc pracy ale nie dla mnie bo w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem tak jak Ferdek kiepski mawia :D:-o:-o:-o

Gość gość
Chce być bogaty jak to zrobić marzy mi się przepiękna willa lub apartament z basenem sauną spa solarium jaccuzzi z własnym kinem kręgielnią gdzieś na Karaibach pod palmami albo w Monako z widokiem na morze i jeszcze chce mieć własny jacht odrzutowiec PORSCHE CAYENNE ORAZ FERRARI LAMBORGHINI ORAZ NAJLEPSZE LIMUZYNY CZEMU TEGO NIGDY NIE BĘDĘ MÓGŁ MIEĆ

Gość gość
A i willa ma jak zamek wyglądać i ma jeszcze mieć salon masażu siłownię sale gimnastyczną sto pokoi w tym 10 sypialni 10 mega jadalni 13 kuchni 100 łazienek i innych pomieszczeń...

Gość gość
Chce być bogaty nie chce być przegrywem