Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciągle sama

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co ze mna nie tak, nie wiem gdzie mogę znaleźć faceta. Koleżanki ciągle chodzą na randki, poznają kogoś np. przez internet a u mnie ciągle nic. Nie jestem desperatką choć to może faktycznie tak brzmieć, ale już chyba straciłam wszelką nadzieję.

Gość gość
Wymagasz modela stąd ta samotność

Gość gośćHeh2
Ja się z Tobą umówię. Twoja pierwsza myśl? NIE! bo.. Oczywiście żartuję z tym umówieniem, ale to dobry test. Dlaczego jesteś nastawiona na NIe. Heh Twoje koleżanki się umawiają bo są otwarte.

Gość gość
Nie wymagam nie wiadomo kogo i nie jestem nastawiona na nie. Nawet nie mam za bardzo gdzie kogoś pozać a jak już sie z kims umówię to nic z tego nie wychodzi. Może nie nadaje sie do związków

Gość gość
nie pozwole by mego lona dotknela meska rozdzka. juz nigdy wiecej nie zostanie zbrukane. brzydze sie knurami. chcialabym miec kobiete, taka sliczna zwiewna szatynke z krotkimi kreconymi wloskami jak pewna laborantka. piekna

Gość gość
Gosc 22;39 masakra ....

Gość gość
mowie ci idz ja obczaj, zrozumiesz o czym pisze. jest pieekna. taka normalna, bez tapety, ale ma taka twarzyczke piekna. jakbym siebie z mlodszych lat troche widziala, ale jakos dla mnie ladniejsza, tak jej sie wloski kreca. w S...o pracuje

Gość gość
czesto mysle o pieknych kobietach, ktore mialam przyjemnosc spotkac. szkoda, ze one sa hetero 100 proc., moglyby byc troche bardziej bi. ciekawa jestem zwiazku z ladna kobieta. bo jak ma byc brzydka to wole byc sama. nie chce chlopskiej less. a ost snilo mi sie, ze bylam seksowna nauczycielka rosyjskiego. ale sen :D

Gość gość
ale moim idealem i pierwsza kobieta na która zwróciłam uwage była nauczycielka ang - gdy mialam 14-16l. ok 1,70-1,80, blond krótkie włosy, zawsze jeans i koszula a la elegancka z krótkim rekawkiem - w jakies kropki, serduszka, do tego zawsze kubek termiczny bo dojezdzala z daleka, sportowy plecak, byla chyba swiezo po studiach. to ona zaszczepila w tamtych latach duza milosc do ang u mnie. wtedy moglam siedzieci nad ang. godzinami. przygotowywała mnie do róznych konkursów, czesto musialam siedziec nocami nad ciezka gramatyka az do wyrzygu. taka ktorej rodowity Anglik chyba nigdy w swoim zyciu nie uzyje. takie mega kumpelskie relacje z nia byly, nadawalysmy na podobnych falach, podobne poczucie humoru. nie moglam zrozumiec czemu wyszla za maz za takiego odpychajacego opaslego typa :/