Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula95

Seks po alkoholu

Polecane posty

Gość Kasiula95

Witam wszystkich. ostatnio zdarzyło mi się uprawiać seks z poznanym w klubie chłopakiem (wiem jak to brzmi). Oczywiście nie w klubie, poszliśmy w ustronne miejsce w plenerze po drodze kupując prezerwatywy (New Caress Safness)... (on był zalany w trupa, ja lekko pijana)...Kiedy zdjęłam z siebie rzeczy chyba nie był zbyt podniecony bo nie należę do tych "pięknych" a moje kształty nie są perfekcyjne...(dodam, że to chłopak 1 klasa i zrobił to chyba tylko dlatego, że był narąbany jak meserszmit) założył prezerwatywę i Przeszlismy do rzeczy. Jego członek nie był w pełnej erekcji chyba z powodu upicia a wypił około 6 piw i 2 setki wódki (dodam, że jego masa ciała to około 65 kg) dodatkowo nie był za bardzo podniecony.... ja również ponieważ był tak pijany, że nie szło mu to za dobrze... robiliśmy to około 25-30 minut po czym on wpadł na pomysł że czas na zmianę gumki (chyba dlatego ze byl tak bardzo pijany i cos mu sie ubzdurało)... zanim ściągnął prezerwatywę, wyciągnął kolejną i założył ją nie był już w stanie działać dalej a jego interes opadł z powodu upicia lub doszedł i się nie zoreintował... przerwaliśmy swoje działania... (dodam, że bardzo się stresuję całą tą sytuacją, bo jestem młoda, mam 19 lat i nie chce być w ciąży) z mojej strony pytanie do osób doświadczonych w stosunkach "po" alkoholu: 1. jaka jest szansa, że doszedł i tego nie poczuł? 2. a może był tak narąbany, że jego interes odmówił mu posłuszeństwa (czytałam w sieci, że przez alkohol organizm nie odbiera bodźców odpowiadających za orgazm itd) 3. jeśli doszedł jaka jest szansa na zajście w ciąże jeśli miałam dni płodne ale wytrysk nastąpił w prezerwatywie CO O TYM MYŚLICIE PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ BO BARDZO SIĘ BOJĘ !!!

Gość Kasiula95
PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Gość Kasiula95
proszę niech ktoś odpisze

Gość Kasiula95
odswiezam zeby bylo widoczne

Gość gość
Jak ktoś głupi to aż miło.Powinnaś bardziej zwracać uwagę na jakość obracania własnych dziurek, mówiąc inaczej szanuj się dziewczynko.

Gość gość
Moim zdaniem to nikłe szanse na zajście w ciążę, jezeli używaliście gumek. Poza tym nawet gdyby skończył w Tobie w gumce i tego nie poczuł, a nic nie pękło to wszystko jest ok. Nigdy nie uprawiałam seksu po alkoholu, tzn. po 2 czy 3 piwach jestem nieźle wstawiona i jakoś mi to nie przeszkadza w osiągnięciu orgazmu, z facetami jest podobno trochę inaczej i faktycznie sprzęt mu mógł odmówić posłuszeństwa przez alko, a nie przez to, że nie był podniecony. Nie martw się na zapas :) a następnym razem dobieraj sobie partnerów bardziej odpowiedzialnie, powodzenia :)

Gość Kasiula95
Dzięki za odp. trochę mi ulżyło... Może wypowie się jeszcze ktoś z podobnymi doświadczeniami ??

Gość gość
Nie ma za co :) według mnie to nie masz się czym przejmować, jeżeli było Ci chociaż przez chwilę z nim dobrze to nie żałuj

Gość gość
Zapytaj się tych z 500+

Gość gość
Moim zdaniem to baaaardzo mała szansa. Jeśli gumka nie pękła to nawet jeśli osiągną orgazm ciąża to byłby chyba cud. Wiec się nie stresuj i następnym razem wychodzi z klubu z facetem który będzie umiał określić co się z nim dzieje. Na pewno mu się podobałas, tylko był tak pijany ze nie umial postawić małego w 100%..

Gość gość
Trzeba było wziąć tabletkę po, jeśli miałaś wątpliwości, czy skończył w gumce czy bez.

Gość gość
Akurat w tym przypadku ciąża to najmniejszy problem, ostatnie badania przeprowadzone w kilku klubach w Warszawie ujawniły, że 6,4% klubowiczów ma HIV.

Gość gość
Ostatnie badania 9.9 % !!!