Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrezygnowana i zakochana

Spontaniczny goracy SEX???

Polecane posty

Pomocy ... juz nie wiem co robic smutas.gif Jestesmy 8 lat razem. Powiedzcie mi prosze co zrobic ,by moj Facet zaczol miec ochote na sex nie tylko w lozku smutas.gif Mamy duzy dom gdzie moglibyśmy Kochac sie poprostu wszedzie i o kazdej poze ,bo nie mamy dzieci ... mieszkamy sami ... Niestety moj Facet nawet o tym nie pomysli smutas.gif Dla niego to najpierw prysznic a potem sypialnia ...mało tego,czeka az to walasnie ja dam znac ze chce sie Kochac ! Dostaje szalu !!! Sex poza sypialnia ,np;w salonie-tak owszem raz na pol roku oczywiscie po prysznicu i tylko z mojej inicjatywy ,w lesie ,parku moge zapomniec smutas.gif choc nieraz dostaje juz szalu i mu o tym mowie,ze juz nie ogarniam ,ze dalej juz tak nie moge ,ze zaczynam miec poprostu i sny i mysli o innych facetach i prosze ,zeby cos zrobil w tym kierunku ,to on obraca kota ogonem i twierdzi ,ze to moja wina bo jak chce sexu w kuchni to powinnam czekac na niego w domu w sexownej bieliznie ! Bozeee !!! Zrobilam tak ... przyszedly mielismy sex niezbyt fajny bo taki zaplanowany ,ale ok .... ale zakazdym razem kiedy chce miec sex musze sie przebierac ... smutas.gif chce i pragne sexu spontanicznego ,pozadania , i ognia tak jak to bylio w poprzednich moich zwiazkach ...nigdy niemusialam inscenizowac !!! czulam sie pozadana i spelniona smutas.gif Jestem Kobieta wiedzacac czego chce w sexie,wiec wydawalo mi sie ,ze i on jest w tym dobry ,ale tak mysle teraz o tym naszym sexie i dopatruje sie ,ze lipnie to wyglada smutas.gif Ja domagam sie sexu ,ja robie pierwszy krok ,ja go pieszcze i caluje ,On lezy i rozkoszuje sie,prawie mnie niedotykajac ... kiedy jest juz wystarczajaco podniecony wchodzi poprostu we mnie bez zadnego wczesniejszego przygotowania mnie ...Pomocy !!! moje argumenty,prosby a nawet zastraszenia nic nieskutkuja! Bo on jest nigdy niewinny ...To ja mu kiedys powiedzialam ,zeby mnie nie piescil tylko poprostu wszedl we mnie ,kurczeee to bylo moze z 3 razy,ale on to zapamietal i trzyma sie tego do dzis ! mam prawie zawsze orgazm poniewaz wiem jaka pozycje przyjac , Niestety on zasluge mojej wiedzy o swoim ciele przypisuje sobie hahaha Dba o mnie i jest nam ogolnie dobrze razem tylko ten cholerny sex ! duzo z nim rozmawiam i mowie co mi nie pasuje,ale konczy sie to na obietnicach zmiany lub na obruceniu kota ogonem ... nie chodzisz w pończochach to co sie dziwisz .... Pomocyyyyyy !!!

Gość gość
Spontaniczny goracy SEX??? Po alkoholu, po przelewie 500+ na darmowe patlowe bezrobotne konto.

Gość gość
powiedz mu to wszystko co tu napisałaś. facet nie jest jasnowidzem.