Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi boze smutno

kto ma normalnego faceta?

Polecane posty

Gość smutno mi boze smutno

Zakładam ten wątek bo szukam pocieszenia! Jako, że rozstałam się z mężem, pytam czy któraś z was ma normalny związek,czy to możliwe? Bo kobiety z mojego otoczenia mają przekopane, rzadko która jest w udanym związku, więc proszę napiszcie dlaczego wam się układa co powoduje, że jesteście szczęśliwe ze swoimi facetami jakie oni mają cechy i najważniejsze skąd ich wytrzasnęłyście? Bo straciłam nadzieję,że kiedyś mi się uda, fakt jestem jeszcze młoda(29 lat) i nie poddaję się, chciałabym kiedyś mieć dziecko z kimś normalnym. Więc szczęśliwe dziewczyny piszcie!

Gość gość
kto ma normalnego faceta? Moja kuzynka z Namysłowa

Gość gość
ja chciałbym mieć normalną kobietę do normalnego seksu

Gość gość
mi tez smutno bo mnie glowa boli i to prawdopodobnie po serze zotym krolewskim z Sokołowa. juz sie ucieszylam ze tam 100proc mleka, ze bez chemii bo nie widze zadnych E itd. a tu pisze ze annato to nie jest tak jednoznacznie zdrowe i ze ten chlorek wapnia co jest w serze to prawdopodobnie to co nie zostalo na drogi w zimie rzucone bo zima byla lekka i wlasnie po nim glowa moze bolec. nosz kuhwa gdzie kupic ser bez zadnych dodatków :/ tak mnie głowa boli