Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolne kobiety 30plus , chce wam sie jeszcze szukac faceta?

Polecane posty

Gość gość

bo mi juz nie, a wam? nawet nie ma gdzie i jak

Gość gość
Mi nie, za miesiac kończę 40 lat.

Gość gość
Mam 27 lat i już sobie odpuściłam. Za sobą mam jakieś dziwne relacje w stylu seks-układów, żadnego zdrowego związku na koncie. Żaden facet nie traktował mnie do końca poważnie, nie starał się na serio (no może jeden dosłownie się starał, ale odrzuciłam go bo niestety zupełnie mnie nie pociągał). Skoro jak miałam lat 18 - 22 nie trafił się żaden fajny facet, to niby teraz się trafi? Mam wrażenie że jest coraz gorzej, szanse na poznanie kogokolwiek do poważnego związku a nie luźnej relacji topnieją, po 30-ce będą chyba bliskie zeru (o ile już nie są). Mówi się trudno i żyje się dalej.

Gość gość
sa tylko albo zajeci albo pukacze

Gość gość
Ja chce taka po 30stce

Gość gość
MI się chcę :) Tylko jakoś nie mam szczęścia.

Gość gość
Ja 31 i nie szukam. czasem jest mi smutno, ze nie mam komu opowiedziec jak minal dzien, wyjsc, przezyc fajne chwile (nie, kuzwa, nie mam na mysli seksu w pierwszej kolejnosci), ale co zrobie. ja bym chciala milosci, zeby mi zalezlo i jemu tez. a nie czegos bylejakiego bez polotu. Raz mialam cos wyjatkowego i teraz moge tylko sobie za nim poplakac. moge tez poszukac kolegow na jakies pojedyncze wyjscia, w przerwach kiedy nie sa zajeci podrywaniem mlodszych i ladniejszych ode mnie, np. kino czy kawa czy cos. ale nadziei juz nie mam.

Gość gość
Za sobą mam jakieś dziwne relacje w stylu seks-układów, żadnego zdrowego związku na koncie. Żaden facet nie traktował mnie do końca poważnie x No bo jak traktować poważnie kobietę która wchodzi w jakieś chore seks związki? Już lepiej zostać starym kawalerem niż brać kobietę z takimi brudami.

Gość gość
Mnie kręca kobiety po 30stce :) chętnie taką poznam

Gość gość
Ja już sobie odpuściłam mam 32 lata nie mam szczęścia do miłości jestem zrezygnowana juz nie szukam ...

Gość gość
ja mam 32 i wlasnie sie rozwodze nie wiem jak teraz wyglada sytuacja na "rynky matryminialnym" bede pewnie szukac faceta, ale nie wiem jak mi to bedzie wychodzic. pewnie tacy po 30 sa zainteresowani dziewczynami w wieku 25 lat