Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typie od Namysłowa dlaczego wpiertalasz się w każdy temat ???

Polecane posty

Gość gość
Byście obejrzeli moje filmiki przecież namysłów nie jest dziurą i jest ładnym miastem będziecie obrażać Namysłów i nie obejrzycie filmików za pierwszym razem bo zamiast obejrzeć i mieć z głowy to będę wchodzić za kare że obrażacie Namysłów ps co jest w tym mieście brzydkiego i nie tak ps dobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych oraz mniej rozwiniętych miast z mniejszą ilością rozrywki infrastruktury niż Namysłów dobrze o tym wiesz więc czemu tych miast nie obrażasz? PS sami tego chcieliście bym sie wpieprzał w każdy temat to za kare :-o

Gość gość
PS sam tego chciałeś gdybyś nie obrażał Namysłowa i nie pisał że dziura to nie musiałbym ci udowadniać że Namysłów nie jest dziurą i sie wpieprzać w każdy temat byś niechcący zobaczył Namysłów przez chwile nieuwagi gdybyś od razu filmiki obejrzał i poczytał o Namysłowie to bym nie wpieprzał się w każdy temat

Gość gość
No dlatego :P

Gość gość
Bo to spamer jest.

Gość NAMSLAU
Wejdź na spis tematu gościu od gejocwela(homocwela)

Gość gość
Gość od Homocwela vel Magda z Namysłowa pamiętasz swój niebieski Nick Namysłów województwo opolskie? Wiem że to twój Nick "zarejestrowałam Nick tego świra co spamował nie na temat w moich ulubionych wątkach"