Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydze się facetow i seksu

Polecane posty

Gość gość
A facetki cię podniecają?

Gość gość
z facetow podnieca mnie 1, a z kobiet troche ale nie tak ze bym je w lozku chciala miec

Gość gość
Nie dziwie sie. Przeczytaj temat jaki zalozyl nie jaki TESTER. Stwierdzam ze to jest nie normalny gatunrk. Nie chce miec faceta. Wole do konca zycia byc sama. Juz o seksie nie wspomne.

Gość gość
sorry ale mnie temat testera nie rusza. mi juz wszystko zobojetnialo zwl. jak mam okres to mi sie nie chce zyc. dobrze ze za 3 dni juz wroce do normy :/ kasa, praca, zdrowie. miec wlasny kat. a faceci moga wyzdychac i nawzajem sie wyruchac. kilku do badmintona niech przezyje.

Gość gość
A mi mimo wszystko sprawil wielki bol. Seksu mi sie odechcialo. Ale to tylko swiadczy o nich... niech zdychaja

Gość gość
Haha popieram.zdrowie praca kasa .ja ta dewiza zyje juz pare db lat i jest mi z tym super.mam znajoma ktora mysli i podobnie i jakos nie jestesmy les

Gość gość
Mam po 30-stce i też tak mam :) od zawsze. Tyle że ja nie czuję nienawiści do facetów, mogę z nimi gadać, mieć znajomych itp. Natomiast seks odpada całkowicie, męskie narządy mnie odrzucają, fuj.

Gość gość
gość dziś Jak widac wiekszosc kobiet lubi miec penisa w otworach i przyjmowac nasienie na twarz czy jezyk.

Gość gość
kilka dziewczat! a wiec mlokosów jeszcze nie doświadczonych całym spektrum meskiej chorej yebliwosci i psychicznosci to nie jest cala spolecznosc kobieca. tak, wszystkieśmy w latach nastoletnich bedac zaaferowane pierwszymi penisami lubiły łykac jak pelikany. ale wystarczy 10 lat z psychopatami, zdradzaczami i po.kurwieńcami by dojsc do wniosku, ze MY PRZED CHU.JAMI KLEKAC NIE BEDZIEMY ! TAKIEGO KU.RWA WAŁA !

Być może jesteś aseksualna. Oznacza to, że nie czujesz popędu seksualnego. Być może to też uprzedzenie do mężczyzn. Co Cię w nich odpycha? Wygląd, zachowanie? Może to kwestia tego, że spotykasz się z osobami nie dbającymi o siebie, śmierdzącymi?

Gość gość
Dziewczyny jesteście młode i jak do tej pory nikt was jeszcze nie rozbudził ;-) wszystko moze sie zmienić ... no chyba, że jesteście naprawdę aseksualne

Gość gość
odpycha mnie to ze po latach seksu, a wiec udostepniania im piczy, anala i buzi okazuja sie pok.urwieńcami i nieciekawymi pokurczami. nic z tego nie mam. powtarzam NIC Z TEGO NIE MAM.