Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaciekGośćG

Mały penis, miłość i wgl

Polecane posty

Gość MaciekGośćG

Jakis czas temu zerwała ze mną dziewczyna ze względu na rozmiar penisa, obiecałem sobie, że zostane sam. Jednak nie wyszło.Od jakiegoś tygodnia spotykam się z inną, kocham ją, doskonale się rozumiemy, wydaje mi się że Ona też coś do mnie czuje, ale na myśl o moim 11centymetrowym penisie mam myśli samobójcze. Postanowiłem anonimowo zasięgnąć czyjejś opinii. Jak uważacie? Powinienem dać sobie spokój z kobietami na zawsze? Potrafie doprowadzić do orgazmu, jednak nie penisem. Kobiety byłybyście w stanie być z kimś takim jak ja?

Gość gość
Ojj nie jest dobrze

Gość Collider
Mnie nie interesuje rozmiar penisa, mnie interesuje osobowość i charakter człowieka, co on sobą reprezentuje. Nie przejmuj się pustogłowymi laleczkami, dla którymi tylko rozmiar penisa ma znaczenia.

Gość AutorpostaMaciek
Dzięki za pocieszenie, ale jak powiedzieć dziewczynie, że mam małego ? Może jej w ogóle nie mówić? Ja się spale ze wstydu otwierając się przed kolejną kobietą, którą kocham. To na prawde boli

Gość gość
lepiej jej powiedz , 11 cm bardzo maly

Gość gość
lepiej jej powiedz , 11 cm bardzo maly

Gość gość
Wiesz jak jest mały to pół biedy. Jak nie staje to już problem. Wtedy trzeba brać erekton fast. by wspomóc wzwód i wydłużyć erekcję. Nie martw się długością, wszystko da się naprawić techniką i długoscią seksu.

Gość gość
Jezu, przecież jest pełno ćwiczeń dzięki którym można zwiększyć obwód i długość penisa nawet o 5 cm już po kilku miesiącach regularnych ćwiczeń. Wpisz sobie w google: Jelq exercise i penis stretching. Rezultaty są pewne, ale jak zwykle najłatwiej jest narzekać.

Gość gość
Witam tu autor. Do wszystkich którzy weszli na mój bezsensowny wątek w celu szukania zrozumienia, odpowiedzi na swoje kompleksy (sam tak robilem) Nie wstydzcie sie swoich penisów, jesteśmy z obecną partnerką zadowoleni z sexu, ona ma orgazm, wszystko jest dobrze. Okazuje się, że pochwa to nie studnia bez dna, a taki penis jest wystarczający. Poprzedni związek rozpadł się z innych powodów, musiałem się przed sobą przyznać że z mojej winy