Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Gdybyście były w Warszawie podczas powstania to co byście robily?

Polecane posty

Gość gość
hahahaha!!! :D

Gość gość
to, że są tylko w twojej głowie to oznacza, że je sobie uroiłeś tak jak np. to, że jesteś znanym muzykiem i wiele innych rzeczy schizofreniku :D 🖐️

Nie jestem znanym muzykiem :). To byłaby dla mnie obraza, gdybym był znany wśród takiego plebsu jak ty.

Gość gość
Szczerze? Ja bym spieprzał stamtąd z prędkością światła, w jakieś spokojniejsze miejsce. To powstanie było tak potrzebne jak kotu kokarda. Mogło go nie być, tylu ludzi zginęło bez sensu. Głód, brud, krew. Kto szuka takich wrażeń może się wybrać na Ukrainę z akcją humanitarną, ale nie ma to jak pierdzieć w stołek przy kompie i wymyślać głupoty

Ciekawe jak i gdzie byś "spieprzał" skoro miasto było otoczone przez Niemców, w dodatku poczatkowo z rozkazem zabicia każdego Polaka w Warszawie, co poskutkowało rzezią Woli i Ochoty, o której już napisalam 🖐️ Naprawde myślisz że stamtąd można było uciec, ludziku bez wyobraźni?

Kasiaszatanistka, jedyna mozliwosc to bylaby ucieczka przed wybuchem wojny czy tzw wylot, nie wymadrzaj sie. Poza tym lepiej bylo uciekac niz zabijac niemcow. :)

Poza tym mogę się mylić, ale myślę że w tamtych czasach ciekawiej było na wschodzie niż zachodzie.

Gość ArabskiimigrantwWarszawie
Jako imigrantów, byłbym wykonawcą niemieckich rozkazów Allahu Akbar

Gość gość
Przecież sama kazałaś sobie wyobrazić pewne sprawy, nędzna imitacjo eksperta :-) Jeszcze żyją ludzie, którym się udało wydostać stamtąd, zaraz jak się zaczęło. Był film dokumentalny, wypowiadali się w telewizji, Newsweek, Wprost, ale ty jesteś chamica, nie warta uwagi i ogólnie mam cię w doopie :-) Wsadź tam sobie swoją wiedzę i hejty. Szkoda czasu na takie kreatury wredne i hejterskie:-(

Gość gość Gosia
nie wie sama czego chce. Zakłada temat na zasadzie co by było gdyby i jeszcze się czepia. Jest tu ktoś normalny w ogóle? Jakoś mi się wydaje, że poznikali stąd przez hejty i debili

Gość gość
Proponuję konkurs w obrzucaniu się obelgami i wyzwiskami, to forum już niczemu innemu nie służy, będzie śmiesznie

Gość gość
A co sądzicie w związku z tym czołgiem na Placu Zbawiciela? To był niezły numer