Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmarnowałem mlodosc

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat i w tym roku zakończyłem medycynę a w międzyczasie drugi kierunek który zacząłem wcześniej. Czuje ze straciłem cala młodość. Nie miałem kobjęty ani znajomych. Teraz tylko kredyt na mieszkanie i będę mógł odliczać do emerytury. Nic świata nie zwiedzilem. Prawie zero imprez i wycieczek. Tragedia jakaś. Przez 10 lat tylko się uczyłem a teraz będę zarabiać 2200 netto. Chce umrzeć.

Gość Viiktoria
To teraz pojedź sobie gdzieś na wakacje

Gość gość
Nie mam pieniędzy. Zarabiam tyle co powyżej i starczy mi tylko na podstawowe opłaty. Czuje ze ominęła mnie cała młodość...

Gość gość
To po coś szedł na tą medycynę ? Ja wykształcenia nie mam, pracy, a żyję. W dodatku jestem zabezpieczony na przyszłość. I co by mi dało wykształcenie ? G****o. Praca zżera też mnóstwo energii

Gość Viiktoria
Później będziesz zarabiał więcej.Jaką masz specjalność po medycynie?.

Gość Turkuć
Zmusił Cię ktoś do studiowania medycyny i stronienia od dziewczyn? Pewnie pozostaje Ci wyjazd za granice za lepszą płacą. 28 latek jeszcze młodo wygląda więc nic straconego. Nie gadaj głupot.

Gość gość
Drugi raz tez bym poszedł na medycyne ale myślałem ze warto a tutaj syf nie z tej ziemi

Gość gość
"syf" czyli co takiego?

Gość gość
wszedzie znajdziesz prace! mozesz zaczac zwiedzac, clzowieku! wyjedz za granice, nie tylko prace znajdziesz, ktora pozwoli ci sie spokojnie utrzymac, to jeszcze bedziesz mogl sobie wybierac w ofertach kazdego niemal kraju!

Gość gość
Piertolisz jak jakiś nastoletni młokos. Wyjedź do innego kraju w ramach dokształcenia/opanowania się w wybranej dziedzinie medycznej i żyj! Po kilku latach będą Cię rozrywać wszelkie szpitale żebyś dla nich pracował. Ewentualnie, założysz swoją prywatną praktykę w PL i będziesz zbierać plony wszystkiego co myślisz że cię ominęło. Chyba że jesteś jakimś konowałem?