Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psycho666

MOJA MATKA JEST ALKOHOLICZKĄ

Polecane posty

Gość Psycho666

Witam, chciałabym dziś poruszyć temat alkoholizmu na który może natknąć się każdy z was... Mam pytanie czy jest sens i szansa na to, że moja matka wyjdzie z alkoholizmu? Kiedy wypije (pije codziennie kilka piw, ale przychodzą dni, że wypije tyle aż na drugi dzień nic nie pamięta i odwala chore akcje) Przykładem takiej akcji jest np; raz była tak "napruta" i mnie uderzyla czego wypierala sie na nastepny dzien, moj brat przez ta akcje sie wyprowadzil...a ja kilka dni nie wychodzilam z pokoju, lub obudzilam sie w jeden dzien z ogromnym bolem glowy a okazalo sie ze moja matka w trakcie mojego snu polozyla sie na moim lozku (polozyla nogi obok mojej buzi) i przez sen (lub nie) kopala mnie w tyl glowy, plecy gdy sciagalam jej nogi to kladla je na nowo i kazalam jej wrocic do siebie to powiedziala ze nic nie robi, po czym wstalam wzielam koldre i polozylamnsie na ziemi zeby jakos zasnac wiec wziela wstala ciagnela za ta koldre krzyczala NAJEBANA ze jestem kretynka i poszla w chuj;)... To jest zabawne smieszne i zalosne, nie wiem co mam robic jestem zalamana.

Gość gość
Nie jesteś jedyna.

Gość gość
Wszystko tylko i wyłącznie zależy od twojego wieku . Jeśli masz możliwość zostaw ją w cholerę ! A z tego co się domyślam jesteś jeszcze nastolatka . Nagraj jej zachowanie i pokaz gdyż będzie się wybierać ze ona tak nie robi . Pogadaj z nią gdy jest trzeźwa. Jeśli to nie pomoże Pogadaj z rodzina w kupie siła . Może oni pomogę Ci jakoś wyjść z tej sytuacji . Ale gdy jesteś już zupełnie sama i nie dajesz rady A żadna z wyżej podanych rad nie pomoże musisz udać się do ośrodka gminy . Ja wiem że to nie łatwe ale oni mogą wam pomoc . Jednak szczera rozmowa z mama oraz z najbliższymi którzy by mogli ja zachęcić do jakiegokolwiek działania była by o wiele skuteczniejsza . Pozdrawiam i życzę z całego serca ci wszystkiego co najlepsze ! :*

Gość Psycho666
Nie wiem jeszcze co zrobie ale musze przemyslec to na spokojnie:-).