Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o homosekualistach?

Polecane posty

Gość gość

czy według was to choroba, zaburzenie? czy traktujecie ich jako normalnych ludzi tylko z odmienną orientacją?

Gość gość
Nie wiemy bo w małych miejscowościach ich nie ma :D Nawet biorą śluby :D

gość dziś czy według was to choroba, zaburzenie? x choroba czy zaburzenie nie są kwestią "według Was" tylko obiektywną. nie da się zrobić nad tym głosowania, jak chciały te k***y lewackie naukowce amerykańce. nie mam takiej wiedzy, poza tym w tych czasach nie można mieć o tym prawdziwej wiedzy. x czy traktujecie ich jako normalnych ludzi tylko z odmienną orientacją? x nie znam żadnego takiego osobnika w realnym świecie. to co z mediów to podludzie geje, a nie homoseksualiści. z internetu znam może trzy takie osoby, w tym naszego inaksesibla, bardzo tulaśny tygrysek:) a i jeszcze znam asów homo, również z internetu, nie wiem czy to się wlicza?

Gość gość
To Polska kijem w łeb i do piachu.

Gość gość
co myślicie o Cejrowskim? jeśli ktoś oglądał jego wypowiedzi o homoseksualistach? taka homofobia z niego bije i nienawiść do tych ludzi że mnie to drażni

Gość gość
Cejrowski to 100% pedał

Gość gość
brokeninside ale pytałam co o nich myślisz a nie czy znasz

Gość gość
Homoseksualizm może nie traktuje jako chorobę , ale raczej jako odmienność . Dla mnie to nie jest nic złego . To jest tylko i wyłącznie ich sprawa z kim idą do łóżka i kogo kochają . Jeżeli oni potrafią się zakochać w osobie tej samej płci to myślę że według ich jest to ok i według nas też . Od zawsze się powtarza bądź sobą czyli moim zdaniem miej własne realia i poglądy . Jednak co do adopcji przez pary homoseksualne jestem na nie . Nie dlatego że osoby tej samej płci wychowaja geja badz lesbijke Ale tylko i wyłącznie dlatego że każde dziecko potrzebuje mamy i taty . Homoseksualizm nie robi nikomu krzywdy . Jest potępiony tylko i wyłącznie dlatego że ludzie mają własne realia które mówią że rodzina to kobieta mężczyzna i dziecko . A tak naprawdę to jest tylko stereotyp. Do porównania dam też blondynki które mają być niby głupie .

Gość gość
"choroba czy zaburzenie nie są kwestią "według Was" tylko obiektywną. nie da się zrobić nad tym głosowania, jak chciały te k***y lewackie naukowce amerykańce. nie mam takiej wiedzy, poza tym w tych czasach nie można mieć o tym prawdziwej wiedzy. " x Otóż to.

brokeninside ale pytałam co o nich myślisz a nie czy znasz x a jaki jest sens myślenia czegoś o czymś, czego się nie zna?

co myślicie o Cejrowskim? jeśli ktoś oglądał jego wypowiedzi o homoseksualistach? taka homofobia z niego bije i nienawiść do tych ludzi że mnie to drażni x zmartwię Cię, Twój stworzyciel też jest homofobem :D teraz się zabij:D

Gość gość
Moim zdaniem księdza mamy fajnego chyba to normalne.

w ogóle co to za lewacka szmata niedokształcona wymyślała nazwę "homofob"?:O:O:O co to ma znaczyć. nie zna słowa fob, znam słowo fobik, osły nawet kafe podkreśla słowo fobik, a nie podkreśla "fob":O:O:O:O

Gość gość
Tygrysku mój ty kochany :*

Gość gość
Mrrr... *drapie delikatnie tygryska po szyi* mógłbym cię drapać całą noc ;)

Gość gość
brokeninside87 dziś w ogóle co to za lewacka szmata niedokształcona wymyślała nazwę "homofob"?pechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gif co to ma znaczyć. nie zna słowa fob, znam słowo fobik, osły nawet kafe podkreśla słowo fobik, a nie podkreśla "fob"pechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gifpechowiec.gif x broken czy ja się do ciebie zwracam ''szmata''? 25 lat masz a zero kultury jak gimbus i czemu mnie atakujesz? a jak nazwać osobe która taką nienawiścią pała do homoseksualistów? widziałaś jak ten człowiek się zachowuje i mówi? nie szanuje ludzi nawet w rozmowie chciałabyś żeby ktoś cie gnoił za bycie asem? jest takie słowo homofob jak nie znasz

Gość gość
użyłam słowa homofob to znaczy że jestem lewaczką? akurat mam poglądy bardziej prawicowe, chyba nie lubisz homoseksualistów bo bronisz ludzi nietolerancyjnych który by twojego ineksesibl zdeptali w takim razie sama powinnaś być gnojona za to że aseksualność jest nienormalna i spalona na stosie skoro tolerancja i szacunek sie nie należy ludziom o odmiennej orientacji i to lewactwo debilko jepnięta bo inaczej sie ciebie jednak nazwać nie da, w każdym temacie pieprzysz głupoty i ludzie słusznie jadą po tobie jak po burej suce na innych tematach

Gość gość
gość dziś Nie wiemy bo w małych miejscowościach ich nie ma smiech.gif Nawet biorą śluby smiech.gif x następna kretynka, nie widziała że wie że nie ma, są tylko tam gdzie są większe miasta i gdzie robią parady

Gość gość
Nic nie myślę oprócz tego że chcą żyć jak każdy inny. Ich seksualne preferencje nie mają wpływu na moje własne osobiste życie. Co zaprząta moje myśli to prawdziwa zgroza opętania Polski poprzez islamistów. Przy nich, homoseksualizm to pikuś! Bójcie się islamistów i eksmitujcie ich gdziekolwiek się pojawiają wraz z ich wykupywaniem Polskich ziem żeby budować ich meczety. TO jest problem a nie, homoseksualizm!!!!!

Gość gość
co ja mysle? ano mysle ze to zboczone swinie i obzydliwe na sama mysl zs,facet z facetem sie caluje i wsadza mu ptaka w dupe zybac mi sie chce ,ochyda :-D

gość dziś x ciężko u Ciebie z czytaniem ze zrozumieniem, kotuś x co ja mysle? ano mysle ze to zboczone swinie i obzydliwe na sama mysl zs,facet z facetem sie caluje i wsadza mu ptaka w d**e zybac mi sie chce ,ochyda smiech.gif x inaksesibl wygląda mi na zadbanego, do tulasków:)

Stare przymierze każe takich kamienować. Nowe przymierze zabrania jeść z takimi przy stole. Tyle w temacie pederastów....

wspaniali ludzie ,bezproblemowi otwarci na Swiat:)) przyjaznie nastawieni, przyjacielscy :)) same ++++