Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobrze, że moja dziewczyna chodzi sama na imprezy?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, chciałbym was się poradzić w jednej sprawie . A wiec było już dużo okazji na imprezy ale moja dziewczyna nie chciała chodzić. Rozumiałem zmęczona lub coś innego. No ok, ale za jakieś dwa dni dostaje moja dziewczyna zaproszenie od przyjaciółki na imprezę z kilkoma dziewczynami ale więcej by było chłopaków i ona się zgadza. A jak mówię zabierz mnie to mówi, że ona chce iść sama. No ok też to rozumiem, ale wiem jaka jest, nie znam jej od dziś. Po alkoholu nie panuje nad sobą i raz się przytrafiło to, żebym nie zadzwonił do znajomego i nie przybył w odpowiedniej chwili by coś mogło się stać. Co mam robić? Pozwolić jej chodzić samej czy zabronić czy może coś innego ??

Gość gość
Moze jej utrudniasz picie alkoholu i ciagle stopujesz, albo sie krepuje w twojej obecnosci wyglupiac/tanczyc na stole/byc soba w babskim gronie?

Gość gość
Z piciem alkoholu nie utrudniam tylko pilnuje ale zazwyczaj nic nie mówię. Z tym krępowaniem to chyba nie bo raz byłem na imprezie z jej znajomymi znaczy koleżankami i wszystko super było. I ja bynajmniej tak uważam, że jest chyba sobą w gronie znajomych. Nie wiem co robić już