Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOZCIE BLAGAM

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam do was takie pytanko. Spóźnia mi się okres 25 dni. Robiłam test ciążowy ale wyszedł negatywny (robiłam go wieczorem) . Obecnie nie żyje w stresie. Także nie jest na diecie. 3 dni temu uprawiajac seks z moich chłopakiem pękła nam gumka. Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Powtórz test, a pytanie zadaj ginekologowi.

Gość gość
W temacie "POMOZCIE BLAGAM" capsem, a niżej w poście "Hej, mam do was takie pytanko." Zdecyduj się, czy rozpaczliwie potrzebujesz pomocy, czy masz luźne "pytanko".

Gość gość
3 dni temu uprawiajac seks z moich chłopakiem pękła nam gumka. x Gumka pękła uprawiając seks z chłopakiem? Niezła gumka.

Gość gość
Rozpaczliwie poszukuje pomocy

Gość gość
dlaczego nie pójdziesz do lekarza ?

Gość gość
Bo nie jestem ubezpieczona, a na prywatnego mnie nie stać. Jak okaże się że jestem w ciąży wtedy zainwestuje na lekarza.

Gość gość
Dupy to Ci się chce dawać, ale ciężko jechać do PUP i się zarejestrowac jako bezrobotna,aby mieć ubezpieczenie?ale ciemna patologia z ciebie

Gość gość
Nie znasz sytuacji to się nie odzywaj, jestem osobą ucząca się a ubezpieczenie mam tylko że szkoły od wypadku

Gość gość
A wypadek był na głowę? Uczysz się ?chyba w podstawówce durnoto.

Gość gość
Myślałam ze ktos naprawde potrzebuje pomocy

Gość gość
W porównaniu do CB, to już dawno podstawowke ukończyłam. Wiesz co? Zastanawiam się nad Tobą. Chyba Ty nie skonczyles żadnej, przyzwoitej szkoly, skoro nie nauczyli Cie szacunku do innego człowieka. Ale jak to mówią tonacy brzytwy się chwyta, więc skoro nie masz żadnego sensownego argumentu, wolisz mnie urazić. Pff swoim zachowaniem to nic mądrego nie wnosisz. Pozdrawiam

Gość gość
Co za durne c..py teraz studiują, do łopaty i tyle.

Gość gość
W porównaniu do CB, to już dawno podstawowke ukończyłam. Wiesz co? Zastanawiam się nad Tobą. Chyba Ty nie skonczyles żadnej, przyzwoitej szkoly, skoro nie nauczyli Cie szacunku do innego człowieka. Ale jak to mówią tonacy brzytwy się chwyta, więc skoro nie masz żadnego sensownego argumentu, wolisz mnie urazić. Pff swoim zachowaniem to nic mądrego nie wnosisz. Pozdrawiam