Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mezczyzna z rocznika 1979, preferowalbym kobiete z rocznika 1990 lub 1991

Polecane posty

Gość gość

Jestem mezczyzna z rocznika 1979, preferowalbym kobiete z rocznika 1990 lub 1991

Gość gość
I na preferowaniu się skończy. Młoda dziewczyna nie będzie z facetem pod 40-tkę.

Gość gość
zgadzam sie ale z ok 35 letnim moze byc :)

Gość gość
1979 to 37 lat - pod 40-tkę, żadne 35

Gość gość
Nie, absolutnie nie chciałabym kogoś starszego ode mnie o 11 lat.

Gość gość
Dzieki za szczerosc. Choc wydawalo mi sie ze kobiety lubia starszych facetow.

Gość gość
To źle ci się wydawało.

Gość gość
są takie które lubią, jeśli jesteś przystojny i w miare normalny psychicznie to sobie znajdziesz jakaś ;)

Gość gość
Wiekszosc kobiet lubi starszych,ale nie o wieki,a o rok-3 lata. Do tego dla kobiet z mlodszych rocznikow szczegolnie wazna jest uroda i zaradnosc. Jestes bogaty, madry i wygladasz na 28 lat - mlodsza laske znajdziesz. Ale niestety wiekdzosc z Twego rocznika to stare, obwisle biedne i rozwiedzione capy z nadzieja na mlodki.

Gość tez 1979
Ja jestem z 1979 a moja polowka z 1988.

Gość gość
zasponsorowałeś :P

Gość gość
gość dziś są takie które lubią, jeśli jesteś przystojny i w miare normalny psychicznie to sobie znajdziesz jakaś x Nie jest. I dlatego zakłada tu w kółko ten sam temat.

Gość gość
Zaczynasz znajomość od sprawdzenia rocznika? Powodzenia, będziesz sam jak nic.

Gość tez 1979
Nie, mam dosc niewiele pieniedzy ;) ale za to jaka osobowosc! No i ja nie dyskryminuje starszych ani w moim wieku.

Gość gość
Dlaczego dla kobiet z tych rocznikow szczegolnie wazny jest wyglad? Twierdzisz, ze sa takie puste?

Gość gość
Dla mnie wygląd nie jest najważniejszy, ale 11-12 lat różnicy to już przepaść. Pan 37 mieści się w kategorii wujków, nie kandydatów do związku.

Gość gość
Dlatego,ze media kreuja taki swiatopoglad. Tak, obecne dwudziestki sa w wielkszosci bardziej puste,duzo glupsze,mniej zaradne i... ladniejsze,niz starsze.Facetow to samo sie tyczy. To po prostu tepi zycioeo,nie oczytani ludzie, jedyne, co potrafia,to uzyc Google. Nie wszyscy oczywiscie,ale wiekszosc.

Gość gość
za stary jesteś dla takiego rocznika.ja bym nie chciała faceta o tyle starszego.szczególnie w starszym wieku różnice będzie widać gołym okiem.ty byłbyś juz podstarzałym pięćdziesięciolatkiem a kobieta jeszcze w kwiecie wieku.

Gość gość
U mnie w rodzinie jest sporo związków z taką różnicą. Mi by to nie przeszkadzało to już zależy jak z facetem będziemy się dogadywac.

Gość gość
jej ja jestem z 91 i dla mnie to mega hiper dziadzio wiadomo miłość jest ślepa ale wolę młodszych :P

Gość gość
Autor nie dyskryminuje starszych i Jego wieku, ale na takie nawet nie spojrzy :-D Powodzenia życzę.

Gość gość
pożyczy ktoś żonę na noc ?

Gość gość
ez 1979 dziś Nie, mam dosc niewiele pieniedzy oczko.gif ale za to jaka osobowosc! No i ja nie dyskryminuje starszych ani w moim wieku. x No, to bierz się za kobiety 35+ odpowiednie wiekiem dla ciebie i po kłopocie.

Gość gość
A ja jestem rocznik 93 i zakochałam się w facecie 72 rocznik... niestety olewa mnie..mimo ze jestem atrakcyjną raczej dziewczyną, nie narzekam na brak powodzenia u chłopakow wręcz przeciwnie.. niby on twierdzil ze coś czuje ale potem zaczął mnie ignorować i tak to trwają niestety :/