Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćOla

polscy mezczyzni najatrakcyjniejsi na 100%

Polecane posty

Gość gośćOla

Cudowni 👄

Gość gość
Tak prawiczku...z pewnością !! :D.

Gość gośćOla
Ktoś ma inne zdanie? Uwielbiam jak dłonie kładą na mych udach, lekko zaciskają palce

Gość gość
Ola ile masz lat? chciałabyś popisać?

Gość gość
Ja już mam mężczyznę, On jest wspaniały (^^)

Gość gość
Ola nie chce popisac, bo to nie Ola, a Olek :)

Gość gość
Kimkolwiek jest Autor- potwierdzam.

Gość gośćsasza
I co teraz?

Gość gość
Najatracyjniejsi???! Gdzie i dla kogo? Wyjdz utopisto na ulice i sam zobacz ilu atrakcyjnych spotkasz!

Na ulicę nie polecam, samochody coraz szybsze... a no i ludzie za kierą coraz częściej wgapieni w swoje smartfony! Ale tak na rynek, to ilu tych atrakcyjnych będzie? A jak to wygląda w porównaniu do innych nacji? Jak pojmujecie ich atrakcyjność? Bo jeśli myślicie, że np. typowy Szkot wygląda jak George Clooney, to powiem Wam, że tak nie jest ^^ I ogólnie jeśli postrzegacie wygląd przedstawicieli innych nacji przez pryzmat ich wypoczętych i uśmiechniętych turystów, czy tych co widzicie w mediach, a tak pewnie robicie i tak pewnie robią kobiety we wszystkich krajach, to jesteśmy tym "mocno pokrzywdzeni" xD Bo my jesteśmy "płeć brzydka", to wydaje się kobietom, że ich rodacy są najbrzydsi; a jak o "płeć piękną" chodzi, to nawet Niemiec uważa, że najładniejsze są Niemki - chociaż obłuda, w tym przypadku akurat ma swoje granice xD W każdym bądź razie my jako "płeć brzydka" jesteśmy pokrzywdzeni w tej kategorii, przez subiektywizm ;p

Gość gość
Polki lubia zniewiescialych mezczyzn jak na zachodzie europy albo takich co wszczepiaja sobie implanty miesni zamiast samemu cwiczyc. Polacy sa pozytywnie mescy. Nie sa ani zlymi maczo ani zniewiescialymi facecikami. Nie sa idealni ani piekni ale atrakcyjnosc to cos znacznie wiecej.

Gość gość
Polscy mezczyni sa bardzo malo przystojni. Przystojnego faceta spotyka sie raz na pol roku. Zawsze sie zastanawiam jak to mozliwe, ze Polki sa naprawde ladne, a Polacy naprawde brzydcy. Sa tez bardzo zle ubrani, a fryzjerom powinno sie odebrac prawo wykonywania zawodu. Przecetny Polak naczesciej jest sciety "na Polaka", czyli na jajo, ktore wydobywa wszystkie wady twarzy. Oczywiscie, sa grupy zamoznych, zadbanych mezczyzn, ale to glownie w Warszawie i raczej nie chodza po ulicach, tylko jezdza swoim samochodami. Najprzystojniejsi i najbardziej zadbani mezczyzni to: Skandynawowie, bogaci Niemcy, Francuzi, Hiszpanie.

Gość gość
Wpis wyzej pokaz swoje zdjecie srako zobaczymy czy jestes taka ladna

Gość gość
to nie wiem gdzie Ty mieszkasz, u mnie w mieście pełno przystojnych facetów, zadbanych, wysportowanych, pachnących. są też zwykli pijacy i spaślacy, ale różnorodność jest wszędzie. mnie najbardziej podobają się polacy, zagraniczni mnie jakoś nie pociągają, są niemęscy.

Gość gość
Polacy są jednymi z najmniej pożądanych mężczyzn na Ziemii. I nie chodzi tu tylko o bogactwo, bo już ukraińcy są lepsi, a biedniejsi, chłopy jak dęby. A polaczki? Ciuchy sprzed 20 lat, styl "na menela", małe, pokręcone ciała, ciągnący się smród i kurwa na ustach. Gdyby chcieli mogliby się zmienić, ale po co skoro głupie Polki i tak się o nich zabijają :/