Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt mnie nie lubi?

Polecane posty

Gość gość

Mam 14 lat i nigdy nie miałam nawet przyjaciółki. Miałam taką w 1 klasie ale ona była fałszywa. Przestała się do mnie odzywać i potem znalazła sobie inną i do tej pory są przyjaciółkami. Wszystkie dziewczyny w klasie mają jakieś przyjaciółki. Tylko ja nie mam i zawsze siedze w ławce sama. Staram się zawsze być uśmiechnięta, miła i pogadać, ale jak widać nikt sobie nic z tego nie robi.Dodatkowo chłopaki z klasy gadają, że jestem taka brzydka że nikt mnie nie będzie chciał i, że jakim to ja pasztetem jestem chociaż mam niedowagę. Kiedyś był taki zeszyt gzie dziewczyny z mojej klasy odpowiadały na jakieś pytania. Jedna koleżanka dała mi ten zeszyt żebym ja i też na te pytania odpowiedziała i przeglądając było takie pytanie "kogo z klasy najbardziej nie lubisz, kto ci przeszkadza?" i 5 dziewczyn które myślałam że są moimi koleżankami napisały że mnie. I nikogo więcej tam nie było dopisanego. Było mi strasznie przykro. Mama też uważa że nic ze mnie nie będzie i że do niczego sie nie nadaje. Chciałabym mieć już od dwóch lat proszę o niego psa może on by mnie pokochał. Mama w kwietniu powiedziała że jesienią zaadoptujemy pieska, a w lipcu że już psa nie będzie. Moja rodzina też nie za bardzo mnie lubi bo jestem za nieśmiała i małomówna. Co mam zrobić? :(

Gość gość
Mam dokładnie ten sam problem co ty, moje wszystkie niby przyjaźnie okazywały się być fałszywe, dlatego teraz jestem sama, bo znajomych też za bardzo nie mam :/ jedynym wyjściem jest szukanie znajomych w internecie, na różnych stronach, a już zwłaszcza jak jesteś nieśmiała jak ja. Ehhh :(

Gość gość
ja nie jestem nieśmiała i też nie mam znajomych nawet fałszywych i nigdy nie miałam jak chodziłam do szkoły to zagadywałam ludzi na początku ze mną rozmawiali a potem zwyczajnie olewali nie wiem czemu tak się dzieje