Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasjja123

Warto coś robić?

Polecane posty

Witajcie, jestem w beznajdziejnej sytuacji, poznałam fajnego chłopaka,fajnie mi się z nim rozmawia tylko jest jeden problem.Bardzo nakręciłam się na tą znajomość,ale tu się okazuje ze on jest bardzo w sobie skryty,nie lubi rozmawiać z obcymi(chociaż do mnie zagadał pierwszy), a to sprawia mu wielką trudność. Już parę razy to ja inicjowałam rozmowę na facebooku,bo jakoś od niego nigdy nic.Jest jeszcze coś-on nie chce się z nikim wiązać, podejrzewam że boi się tego,że ktoś go zrani.Ogólnie to ma małoznajomych i woli spędzać czas samotnie. Ja bym dawno sobie dała z nim spokój, ale nie wiem , nie chcę go tak po prostu przekreślać. Jak z nim rozmawiałam (zaczynałam na fb pisać) to pisał też od siebie...chociaż właśnie on sam nic nie inicjuje...sama nie wiem już co robić, normalnie to bym sobie dała spokój, ale z drugiej strony łudzę się... co robić? pisać do niego znowu? nie wiem jak to odbierze, narzucanie się?...

Gość gość
no raczej się narzucasz moim zdaniem "nie chce się z nikim wiązać" znaczy tyle że nie jesteś w jego typie lub chce cię tylko bzykną lub bzykną a ty się namolnie mu narzucasz :D najlepiej zapytaj go w prost czy cię lubi bo się do ciebie rzadko odzywa