Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swędząca skóra głowy przez rozjaśnianie

Polecane posty

Gość gość

witam farbuje a właściwie rozjasniam włosy u fryzjerki z ciemnego brązu do platynowego blondu co 5 tygodni. Po tym zabiegu swedzi mnie skóra głowy jakieś 2 tygodnie. Macie jakis sposób by pozbyc się tego swędzenia po rozjąśnianiu ?

Gość gość
Tak,zdecydowanie zaprzestać tych zabiegów.Bo może się nie skończyć tylko na swędzeniu.Ja to robiłam wiele lat dla pewnego pana,dziś po nim ani śladu a ja być może skończę w peruce.Więc ratuj się póki możesz i posłuchaj mnie,dziewczyno,pozdrawiam

Gość gość
Farby, odżywki itp. to syf, a w perspektywie rak.

Gość gość
lepiej se blond peruke kup :o,zamiast tak katowac leb,z drugiej strony tak czy siak sie przyda bo wylysiejesz na bank po takich cyrkach jakie odp*****lasz kobieto 🖐️

Gość iluzja to wy
walisz chemie na łeb i potem się dziwisz? ciesz się że raka jeszcze nie dostałaś od tego gòwna, co 5 tygodni rozjaśniać, ja prdl, i na hooj to robić?

Gość gość
ja nie prosiłam o ocenę moich poczynań, tylko o podanie przez osoby które rozjaśniają włosy rad co zrobić by nie sedziała skóra głowy. To nie jest uporczywe swędzenie, tylko wtedy jak mi sie przypomni

Gość gość
nikt normalny tego nie ma,to reakcja uczuleniowa,organizm wyraznie ci daje do zrozumienia,ze odp*****lasz maniany