Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy mężczyźni są tacy chudzi?

Polecane posty

Gość gość

To wygląda okropnie i zupełnie aseksualnie :/ Przecież jest pełno siłowni, mogliby je odwiedzić ze 2 razy w tygodniu. Wielu facetów na fajne naturalne ciała, ale kompletnie nic z nimi nie robi, żeby były jeszcze lepsze. Oczywiście są "koksy" z siłowni, ale to nie mój typ... Nie ma nic lepszego niż inteligentny facet, który w dodatku potrafi walczyć i ma fajne ciałko, no ideał. A praktycznie niemożliwe jest znaleźć wykształconego i wysportowanego.

Gość gość
Spasłem się jak świnia. Chcesz być moją loszką?

Gość gość
Piszę o wysportowanych facetach, a nie o grubasach :/

Gość gość
Ty lepiej spójrz na swoją płeć, bo na mieście latem widać tysiące młodych kobiet z cellulitem na zwiotczałych udach.

Gość gość
Bo mają inne priorytety. To że Ty chcesz wysportowanych z kaloryferem, nie znaczy że staną na głowie żeby takimi być. Większość czasu poświęcają na pracę, na rodzinę itp. Są ważniejsze cechy u faceta niż kaloryfer.

Gość gość
Lepiej być chudy niż wysportowany w mcdonaldzie przytyją i będą wyglądać jak ulał.

Gość gość
Popatrz na swoją płeć same jesteś chude i aseksualne.

Gość gość
Nie wiem gdzie Ty widzisz wszędzie chudych facetów. No chyba ze dla Ciebie facet to nastolatek, wtedy tak, oni są chudzi. Ale facet po 30tce w większości albo ma sylwetkę normalną albo kilka kg za dużo. Zresztą jakie to ma znaczenie? Liczy się co mają w środku.

Gość gość
Naogladaja sie teledyskow z przystojniakami a potem takich wymagaja.

Gość gość
hmmm...faceci maja coś w środku ? ;-)

Gość gość
No, ale przyznajcie mi rację, że nie ma u nas takich postawnych facetów. Albo małe karakany (niscy bo palą od 12 r.ż.) albo wysokie, pryszczate studenciki. Facet powinien być wysoki, wysportowany (nie mówię żeby miał kaloryfer, po prostu ładne, męskie ciało), niepalący, wykształcony i szarmancki. W innych krajach to normalny standard, a u nas to "wymagania księżniczki".

Gość gość
Nie wiem gdzie ty takich widzisz wiekszosc ma taka sylwetke. Moga sobie w mcdonaldzie przytyc i bedzie ok dla ciebie.

Gość gość
Same przytyjcie bo wygladacie jak chude szkapy aseksualne, wstretnie malo kobieco.

Gość gość
Ta, wysportowany, niepalący, może jeszcze niedymający i gadający prozą? Niektórym babom to już się w de przewraca.

Gość gość
Może sobie przytyć w mcdonaldzie i zacznie nabierac meskiej sylwetki

Gość gość
Kto w tych czasach i tym kraju ma czas na regularną siłownię i posiłki co 3 godziny? Chyba tylko bezrobotni. A niepalenie? Dlaczegóż to facet miałby sobie nie zapalić? Żeby się jakiejś małolacie przypodobać? Facet to nie tresowana małpa.

Gość gość
Do 20:30. Sami wymagacie modelek, a nie macie NIC do zaoferowania. Jesteś tego idealnym przykładem. To co napisałam to absolutne minimum wymagań, nigdzie nie było żeby facet gadał prozą więc skąd to wytrzasnąłeś? I dlaczego ma być niedymający? Ja kocham seks i facet ma być w łóżku dobry, no chyba, że to znowu dla ciebie zbyt wiele...

Gość gość
Nie wymagamy modelek same jesteście chudymi aseksualnymi kobietami.

Gość gość
Same nabierzcie wagi chude szkapy z chorobami wenerycznymi

Gość gość
Chyba bym sie nadał :D troszke musiałbym poćwiczyć max 2 miesiące i zobaczylabys naturalna rzeźbę bez jakichkolwiek wspomagaczy ;) Aktualna waga +/- 85kg moze teraz nawet mniej :D Wzrost 179cm :) Szeroka klatka piersiowa, silne ręce, wykształcone barki ;) Jedyny problem to brzuch ktorego nigdy nie wyrzezbilem ale mi to nie przeszkadza :P Zmotywowalas mnie nieco wiec jutro sie styram jak szalony :D Dzięki, że przywracasz troche wiare w kobiety ;)

Gość gość
"...Facet to nie tresowana małpa..." cos mi sie wydaje , ze jednak jest ;-)

Gość gość
Facet po siłowni wygląda żałośnie

Gość gość
odpowiedz mi dlaczego chudo szkapo jesteś taka chuda

Gość gość
okropnie to wygląda chuda sylwetka u kobiety żal patrzeć

Gość gość
Żałośnie? Serio? Pewnie jesteś spaslym lapsem klepiacym non stop tutaj. Człowieku weź poświęć czas na ćwiczenia a nie p********z leniu gruby niczym Wojciech Mann po obroceniu talerza parowek w piekny sloneczny poranek w Zakopanem jakies głupoty o tym ze facet, ktory ćwiczy jest żałosny. Żałosne to są wasze miny jak sie koło was przechodzi :D Wzrok w glebe i ryj na kłódkę hah :D

Gość gość
20:56, 20:57 Załapałam, że ten temat uderzył w Twój czuły punkt, ale kompleksy lecz u psychologa, albo w swoim temacie, który założyłeś (o chudych kobietach). Nie zaśmiecaj tutaj.

Gość gość
Spasle lapsy piszcza/ chude pryszczate ciecie placza na kafe hahah :D Do roboty k***a a nie przed komputer i tylko mame daj, tate kup.

Gość gość
gość dziś Idioto nie jestem spasły tylko mam normalną sylwetkę na swój wzrost. Żałośnie wyglądacie bo macie duże bicepsy małe głowy, chude nogi tłumaczycie się że nie da się zrobić nic np. łydkami, ciało nieproporcjonalne i jeszcze nie musze wspominać, że jest to nie zdrowe dla ogranizmu. Chude bo faktycznie są aseksualne i zawsze o tym wspominam jak można być chudą szkapą i nic z tym nie robić? przykład http://images29.fotosik.pl/30/467910576cd771a1.jpg tak wygląda duża wiekszość kobiet wychudzona, nogi jak u anorektyczki i tak dalej.

Gość gość
Jesteście za chude zamiast się czepiać innych meżczyzn popatrzcie na siebie jak wyglądacie bo to wygląda wręcz żałośnie, aseksualnie, mało kobieco.

Gość gość
Założyłem temat bo mnie odrzucają takie chude szkapy i rzadko można spotkać kobietę która ma kobiece kształty nie chodzi o biust czy tyłek bo mały dodatek.