Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaa19

Moj facet gra tylko w pokemon Go !

Polecane posty

Gość magdaa19

Nie wytrzymuje nerwowo już. Ma 23 lata a biega po parkach wśród 10- latków... Przykłady : * jedziemy samochodem, zatrzymie sie na środku ulicy, nie patrzy czy cos za nami, czy jacys ludzie sie gapia, stoi 5 minut i łapie pokemony...to samo podczas spacerów " Patrz ! złapałem X"..mija chwila.. "eee patrz! przed nami Y" .."noo chodz szybciej!" .."mamy Y! cieszysz sie? "...i tak co spacer... * musi objechać całe miasto i wyzbierać wszystkie "pokestopy" jak zwał tak zwał... * cały czas lata na "areny" i ulepsza to gówno... PRÓBOWAŁAM MU USUNĄĆ - no właśnie. PRÓBOWAŁAM. Zabrał mi swój telefon i ustawił kod. Gdy powiedziałam,że nie spotkam się z nim póki w to gra - usunął. Jak sie okazało TYLKO ze strony głównej (tej pulpitowej co wchodzisz i od razu szybkie wybieranie )... gra znowu i mowi znowu tylko o pokemonach. Dajcie mi jakąś radę co zrobić bo oszaleje. Teraz na godzinę znowu wyszedł poszukać pokemonów....

Gość magdaa19
Aby zwrócic na siebie jego uwagę musiałabym się przebrać chyba za pika czu? Może wtedy byłabym ważniejsza niż ta głupia gra

Gość gość
Posmaruj sie jego kałem

Gość magdaa19
dziękuję za głupie odpowiedzi - to poważna sprawa