Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rok temu któraś z was życzyła mi bym nie zaszła w ciąże

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, ponad rok temu weszłam na temat dla starajacych sie, gdy napisałam iż w pierwszą ciąże zaszłam w 1 cyklu pewna osoba zaczęła mi życzyć bym w ciąże nie zaszła ia jak zajde ciąże straciła, bo oburzył ja fakt zajścia w 1 cyklu. W ciągu ostatniego roku straciłam 2 dzieci. Zaszłam w ciąże i w wyniku poważnych komplikacji walczyłam o życie dziecko zmarło, wiedz suko że życzę ci by karma wróciła.

Gość gość
trafił swój na swego

Gość gość
Współczuję. Ludzie są podli.

Gość gość
22:30 a co dupa trzesiesz że karma jednak wraca

Gość gość
autorko skoro karma wraca to widocznie i do ciebie z jakiegoś powodu wróciła. Gdybyś była taka krystaliczna to nic złego by cie nie spotkało. Myśl logicznie, skoro powołujesz się na karmę to bądź konsekwentna. ta osoba nie przyczynila się do straty twojej ciąży, porostu źle ci pożyczyła i to się spełniło, ale idąc takim tokiem myślenia to jesli karma wraca to wróci do niej, a do ciebie już wróciła.

Gość gość
22:44 nigdy nikomu nie zrobiłam krzywdy a już z pewnością nie życzyłam śmierci, pewna suka to zrobiła tak sie stało. Ja straciłam 2 dzieci, oraz przeszłam piekło, nie życzę jej niczego dobrego

Gość górolka
Autorko w takim razie zrobię dobry uczynek i życzę Ci żebyś szybko zaszła w ciążę i urodziła zdrowego dzidziusia

Gość gość
W takim razie wcale nie jestes lepsza od tej osoby. Karma powiadasz? W tym momencie sama sobie zaprzeczasz. Skoro karma wraca to i tym razem do ciebie wroci.

Gość gość
Rowniez życzę ci autorko zdrowego dzidziusia. Nie mysl juz o tym , ze ktos obcy zle ci pożyczył, przestan w to wierzyć.

Gość gość
I co, myslisz ze takie zyczenia na kafe mogly miec jakiekolwiek znaczenie? Ze przez nie ciaze stracilas? XXI wiek...

Gość gość
"Blogoslawcie tych którzy was przeklinają Dobrze zyczcie tym, którzy wam zlorzecza" Blogoslaw ludzi w myślach slowach i czynach, a dobro wroci do Ciebie, Stworca będzie Ci blogoslawil i życie zacznie się układać.

Gość gość
Przesyłam Ci Autorko blogoslawienstwo Boga Wszechmogacego, niech i Dziewica Maryja, Matka naszego Pana oto czy Cię Opieką, niech wynosił dla Ciebie potomstwo, ale najważniejsze to przemianę serca, żebyś była dobrym człowiekiem, bo dziecko to świętość i Bóg wolałby dac Ci dziecko jak będziesz dobra.

Gość gość
Masz rację KARMA WRACA, więc zastanów się co ty napisałaś, że kogoś dotknęło to w takim stopniu, żetak ci źle życzy. Pamiętaj, że takie rzeczy najczęściej uderzają w autora ostatecznie, więc nie pogłębiaj tego.

Gość gość
co wy macie z tymi karmami ja p*****le....polowa ma chrzty sluby koscielne, swieci koszyczki wielkanocne a wyjezdza z jakimis karami...

Gość Jedynaczka1
Ludzie opanujcie się! Jak można być takim podłym i zle życzyć drugiemu człowiekowi?!😠 W głowie się nie mieści gdy czytam te podłe posty.Czy tak postępuje katolik?!