Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enana

nie bede powiekszala biustu tylko dlatego ze facetowi sie takie podobaja. Debil!

Polecane posty

Gość enana

nie mam zamiaru się zmieniać tylko dlatego, ze chłopakowi coś nie pasuje a co ja samochód, że chce mi "zderzaki" wymienić? no chyba widziały gały co brały? nawet stanika nie nosze wiec widać dokładnie ,że nie mam 1m w biuście x ale sam fakt jak mi to zasugerował i jak on je skomentował tak mnie wkurzył, że momentalnie z nim zerwałam i z domu wykopałam, a teraz on nie wie co zrobił takiego złego... głupi jak but... teraz kretyn przeprasza (choć pewnie nawet nie wie za co, bo on przecież nic złego nie powiedział...), ale ja nie zamierzam być z kimś który zamiast mnie zaakceptować mówi mi co powinnam poprawić i jeszcze wmawia kompleksy jemu samemu daleko daaaleeeeekooooooo do adonisa

Gość gość
dlaczego mu nie powiedzialas, ze z checia poddasz sie zbaiegowi, jesli on powiekszy sobie penisa?

Gość gość
bierzesz modeli to masz za swoje zamiast się zainteresować fajnymi chłopakami.

Gość gość
nie rozumiem jak mozna chciec miec 100cm w biuscie? to bluzka u gory bedzie za mala a u dolu za luzna chyba ze za tym idzie 90cm w pasie to luz. i jaka jest roznica w 90cm w biuscie a 100cm? wystarczy wiecej tluszczu zarzucic na plecki i pod pachami i juz jest 5 cm wiecej :D x pamietaj ze nie mam male ale obwisle. jarzysz róznice?

Gość enana
oczywiście że mu odpowiedziałam "taki korniszonek jak twój i tak bez problemu się zatopi w moich piersiach" po czym z nim zerwałam i wywaliłam z domu x x x gość dziś naucz się czytać napisałam że daleko daaaleeeeekooooooo mu do adonisa to już mniejsza jest odległość między słońcem a neptunem, niż między nim a modelem x x x ja sama nigdy źle o swoich piersiach nie myślałam, nawet do głowy mi nie wpadło żeby mieć na ich punkcie kompleksy a ten mi wyskakuje z durnymi komentarzami i jeszcze głupszą propozycją powiększania ich

Gość gość
Też spotykałam się z takim, który krytykował moje piersi - oczywiście jęczał że są za małe, a do tego palant chciał żebym schudła (a jak wiadomo od chudnięcia piersi zmalałyby jeszcze bardziej). Między innymi dzięki temu typowi jestem strasznie zakompleksiona i nie nadaję się do związku. Zresztą ze swoim typem figury chyba i tak nie mam za bardzo na co liczyć, bo większość chce chudej i biuściastej a ja jestem przeciwieństwem takiej lasi.

Gość enana
wlasnie dlatego nie zamierzam być z kims kto nawet nie potrafi mnie zaakceptowac, swiat nie konczy sie na jednej osobie wiec znajde kogoś kto mnie cala pokocha a nie bedzie krytykowal i wymienial czesci

Gość gość
Brawo! Dobrze wiedzieć, że są jeszcze mądre kobiety. Facetom się już w dupach poprzewracało. Chyba trzeba proponować im mezoterapię na łysinę, powiększenie wacka i karnet do siłowni. Gdybyś sama chciała powiększyć to ok, ale partner nie ma prawa wymagać takich rzeczy. Niech tuninguje swojego golfa burak.

Gość prawictwo pospolite 152
ja nie lubie sztucznych piersi .. NAtura zawsze jest lepsza.. Widziałem topless dodę i mi się nie podobała

Gość gość
Prawictwo, ale to nie o to chodzi. Kobieta to nie przedmiot, który można modyfikować. Koleś sam jest przeciętny, albo brzydki i uważa, że nic nie musi w sobie zmieniać. Coś takiego dodatkowo w*****a.

Gość prawictwo pospolite 152
właśnie o to chodzi .. Ze nie liczy się biust ..Kobieta z małym może być równie atrakcyjna co z dużym.. A czasem nawet bardziej .. Doda przeciez ma spore piersi , a wygląda kiepsko topless Bardzo NIe lubie silikonów

Gość gość
Prawiku - spadaj! Autorko- brawo!

Gość enana
jeszcze wczoraj wieczorem przyszedł mnie przepraszać, ale ja mu tego nie wybacze, nie mam zamiaru być z taka toksyczną osobą same przeprosiny mu sie nie udały bo na koniec powiedział "przecież wtedy powiedziałem prawde więc nie powinnaś być zła" normalnie ręce opadają

Gość gość
Autorko BARWO !!! Nareszcie zdrowo myślący człowiek !!! x Przeprosiny - jeśli już to na kolanach i z bukietem kwiatów. A jak nie zmieni myślenia - to dowidzenia i niech szuka sobie naiwnej. x Autorko BARWO !!!