Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci hipokryci i pustaki

Powiedziałam koledze, że nie ma u mnie szans, a on mnie nawyzywał, zamiast dzięk

Polecane posty

Gość gość
00:06 mój chłopak był taki przecietny ale za to w moim typie. Nie szukam modela,choć jakis debil uparcie twierdzi,że wszystkie jesteśmy brzydkie i oczekujemy modela do związku. Powiem więcej miałam okazje poznać modeli, ale jakoś nie pociągali mnie. Szukam przecietnego,a kolega jest brzydki.

Gość gość
gość dziś To jest o takim jednym kafeterianinie, który skarży się na brak zainteresowania ze strony studentek. :D

Gość gość
jeszcze nie wiedziałam u 36latka tradziku. oni maja super cere przez regularne stosunki z zonami, zwł. nie swoimi :)

Gość gość
Hahaha 00:10 fajne :-D

Gość gość
gość dziś Tak samo wy macie myślicie, że jesteś piękna i możecie mieć każdego

Gość gość
Faceci jesteście żałosni,obrazacie autorke,a sami jak podbija do was nieatrakcyjna kobieta to zbywacie ją w malo elegancki sposób i uważacie, ze to jest fair. Ale kobieta to już nie ma prawa odrzucić brzydala,tak?

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Szczerze i delikatnie powiedziałaś, że nie jest w Twoim typie. Według prawików powinnaś skłamać i powiedzieć, że jest tak przystojny, że czujesz się przy nim jak sierotka i że piwinien szukać dziewczyny wyglądającej hak modelka VS. Przecież facetowi nie można powiedzieć prawdy :P Im się wydaje, że wystarczy, że się umyją.

Gość gość
Autorko jeśli koleś nie pociągał Cię to dobrze zrobiłaś. A to, że nie był przystojny to inna sprawa. Każdemu podoba się coś innego.