Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci hipokryci i pustaki

Powiedziałam koledze, że nie ma u mnie szans, a on mnie nawyzywał, zamiast dzięk

Polecane posty

dziękować za szczerość, mogłabym jak inne laski wykorzystywać zauroczonego chłopaka,ale nie, powiedziałam mu nic z tego nie będzie, pytał co mi w nim nie pasuje, bo fajnie się gada itp., a ja, że od czasu do czasu możemy pogadać, ale on mnie nie pociąga i nie jest w moim typie, a on do mnie, że jestem pusta i wredna. Zapytałam go dlaczego zatem nie startuje do naszej wspólnej koleżanki, z nią też się super gada (tylko, że jest dość brzydka i gruba), a on, że z nią nie ma tylu wspólnych tematów i nie jest tak inteligentna jak ja ( a to bzdura, bo ona jest bardziej ogarnięta ode mnie) !!

Gość gość
dobrze zrobił sami nie lepsze jesteście

Gość gość
księżniczki zasrane wymagają modeli a same nie sa pięknościami

księżniczki? ja nie oceniam się na miss i nie szukam modela głupku! ale też pasztetem nie jestem, powodzenie mam, jestem szczupła, wysportowana, z twarzy nienajgorsza, a kolega jest przy kości, a z twarzy jak kuzyn Fester, tylko, że ma włosy ( i to zaczes na Hitlera) i on krytykuje laski na swoim poziomie atrakcyjności licząc na coś lepszego

Gość gość
trzeba bylo nie niszczyc tego kapitalu systematycznie. twoja wina

Gość gość
Mam to samo, dlatego nie kumpluję się z mężczyznami, nigdy nie mają czystych intencji (przyjacielskich). Nawet kolega, którego znam od podstawówki zaczął do mnie podbijać... A wcześniej pytałam się go wprost czy jest coś na rzeczy, skłamał. Ponad pół roku temu zezwałam kontakt z ,,przyjacielem" który był o mnie zazdrosny, okazało się że mnie kocha, chociaż wcześniej twierdził że jesteśmy tylko przyjaciółmi.

Gość gość
Z przyjacielem znałam się 5 lat...

Gość gość
Trzeba było od razu przejść do inicjatywy: Rozporek w dół i rękodzieło albo kontakt bolec usta od razu chłopakowi pojawiłby się uśmiech na twarzy.

Gość gość
Dobrze zrobilas,autorko.Po co robic mu nadzieje ?Jak nie umie tego przyjac z godnoscia,to jego problem.Prostak.

Gość gość
Autorko, tak już jest z większością mężczyzn, że im mniej mają do zaoferowania, tym więcej wymagają od potencjalnej partnerki. Kobiety mają znacznie bardziej realistyczne podejście. Możemy sobie marzyć o mężu wyglądającym jak Brad Pitt i bogatym jak Bill Gates, ale ostatecznie celujemy w kogoś na swoim levelu. Bo wiemy, że nie mamy szans u bogatego przystojniaka, jeśli same nie jesteśmy piękne i bogate. Ale dla przeciętnego faceta to zbyt skomplikowane. I potem taki nudny 36-latek z łysiną i trądzikiem marzy o ślicznej i wesołej 23-latce. ;)

Gość gość
faceci hipokryci i pustaki dziś i co z tego że jesteś wysportowana? to mi się kojarzy z kobieta która ma zaburzenie narcystyczne chwali się jestem piekna to chce pieknego a skąd wiesz że jesteś ładna, atrakcyjna? powodzenie nic nie mówi bo wiele mężczyzn może być napalonych na seks.

Gość gość
23:43 Dokładnie, faceci to hipokryci, są zaniedbani, śmierdzą, nie celują w swój target, chcą super lasek a sami.. tragedia. Nie oczekuję jakiegoś super przystojniaka, ale facet musi być zadbany, szczupły!

Gość gość
To plaga kobiet które wygląda jak kupa a oczekują bóg wie czego stąd wasza samotność.

Gość gość
gość dziś Sami popatrzcie jak wyglądacie zaniedbane, osyfione po byłych partnerach, chwaląc się jaka jestem piękna i oczekuje taka księżniczka modela z licówkami za 30 000zł, włoskami do góry i zarabiający 40 000zł miesiecznie.

Gość gość
Sama zaczełaś powiedziałaś gościowi że nie ma u ciebie szans to on myśli a ty co kurwa miss polonia. Że masz takie oczekiwania wobec faceta? dobrze zrobił brawa dla tego pana nawet jak faktycznie wyglądał źle! to ty masz problem ze sobą!

Gość gość
A co miała zrobić? Być z facetem który nie pociąga jej fizycznie? Z grubasem opcietym na Hitlera?

Gość gość
Szuka księżniczka modela bo ja wyrzeźbiona, piękna i bóg wie jaka a tak na prawdę pewnie jesteś zwykła przeciętną panienką niczym się nie wyróżniając. Oczekujesz modela to masz za swoje :)

Gość gość
gość dziś Jak tak faktycznie wyglądał to dobrze zrobiłaś ale jak facet wygląda normalnie i ma sympatyczną twarz w miarę atrakcyjny to go tak nie skreślaj na przyszłość. Facet powinien być zadbany ale niektóre przesadzają z tymi wymaganiami oczekując bóg wie czego :/

Gość gość
To sam bądź z grubą lochą, skoro taki szlachetny jesteś, worek na głowie i za ojczyznę xD

Gość gość
Zadbany i tak dalej to za mało kobiety na dzień dzisiejszy mają chore oczekiwania wobec faceta!

Gość gość
To sam bądź z grubą lochą, skoro taki szlachetny jesteś, worek na głowie i za ojczyznę xD To ja już wolę pierd***ć Niemca w hełm za ojczyznę.

Gość gość
gość dziś Idzie taka panienka z zaburzeniami narcystycznymi i oczekuje bóg wie czego! to wręcz przeraża nawet jak ktoś jest cholernie zadbany

Gość gość
ma za swoje bo ODMÓWIŁA mężczyźnie który jej sie nie podobał? :D jestes co raz głupszy :D mężczyźni od zawsze byli puści i małomyślący doczytaj że autorka nie uważa się za modelkę ale o siebie dba i jednak ma powodzenie x i na koniec kawał ;) Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im: - Mam dla Was dwa prezenty. Jednym z nich jest sztuka siusiania na stojąco... Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: - Ja!!! Ja!!! Ja!!! Ja to chcę, proszę Panie, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie. Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić. W końcu Ewa spytała: - Panie, jaki jest drugi prezent dla mnie? Bóg odpowiedział patrząc z politowaniem na wariującego jak dziecko Adama: - Mózg Ewo, mózg...

Gość gość
No widzisz ;) to po co ta męska hipokryzja? KKobieta chce być z kimś z kto ją pociąga. A jak kobietę szczupłą ma pociągać spocony grubas?

Gość gość
Ja osobiście nigdy bym nie podrywał, zapraszał kobiety jakby był zaniedbany typu włosy, twarz, otyłość, ubranie itp. wiadomo że nie ma żadnych szans

Gość gość
A ja mam jeszcze lepszy żart, Ewa namówiła Adama na zakazany owoc to wszystko wyjaśnia.

Gość gość
Tez tak mialam, wzywał mnie potem i obrabial d***e...

Gość gość
nie wiem jak ktoś może wierzyć że świat został magicznie stworzony w 7 dni i że ludzie wywodzą się od adama i ewy, jest nauka, jest ewolucja a ktos wierzy w takie zabobony ja wierze od momentu przyjścia Jezusa na świat, ale nie w jakas ewe i adama...

Gość gość
hmm autorko jacy cie mężczyźni interesują

Gość gość
e. I potem taki nudny 36-latek z łysiną i trądzikiem marzy o ślicznej i wesołej 23-latce. oczko.gif Hahaha to najlepszy przykład. Faceci są beznadziejni. Zawsze w lustrze widza super bohatera i ciacho.