Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Szukam partnera

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Jestem zadban膮 31-latk膮 poszukuj膮c膮 sta艂ego partnera. Od niedawna jestem sama. Powodem mojego rozstania z dotychczasowym partnera by艂o to, 偶e coraz bardziej zmusza艂 mnie do zaj艣cia w ci膮偶臋. Jak si臋 zapewne domy艣lacie nale偶臋 do nielicznej grupy kobiet, kt贸re nie odczuwaj膮 potrzeby rozmna偶ania si臋. Od pocz膮tku jawnie m贸wi艂am o niech臋ci do macierzy艅stwa. Ma艂o tego, m贸j partner r贸wnie偶 utrzymywa艂, 偶e potomstwa mie膰 nie chce. Niestety po ponad 10 latach bycia razem odmieni艂o mu si臋 i zacz膮艂 naciska膰. Nie chc臋 by膰 matk膮, rodzi膰 i wychowywa膰 dzieci. Czy znajd臋 jeszcze m臋偶czyzn臋 o podobnych postanowieniach, zaradnego 偶yciowo, maksymalnie 35-letniego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Znasz jakie艣 fajne portale randkowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Portale znam, ale jestem ciekawa opinii jak inni ludzie odbieraj膮 takie osoby jak ja i czy mam jeszcze szans臋? Jestem dobrze wykszta艂cona, z wieloma pasjami, atrakcyjna, poza moj膮 niech臋ci膮 do macierzy艅stwa raczej bez wi臋kszych dziwactw, mam spokojne usposobienie. W m臋偶czyznach ceni臋 to samo. Chcia艂abym znale藕膰 kogo艣 na poziomie, zaradnego, samodzielnego i wykszta艂conego, inteligentnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz du偶e szanse :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na portalach randkowych s膮 same odpady bez pracy na garnuszku mamusi lub magazynierzy za 1500. B臋dziesz mia艂a ci臋偶ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli internet odpada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰, Jestem 25 letnim facetem interesuj膮 mnie zwi膮zki tylko z dojrza艂ymi, starszymi kobietami? Czy jeste艣 zainteresowana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 zg艂aszam napisz do mnie na email.Albo podaj sw贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
e-mail: marcin913951@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wonderlover.com ...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nazwa艂e艣 j膮 starsz膮 kobiet膮 ju偶 napisze :D Zreszt膮 tu kobiety i faceci ci膮gle sobie dosrywaj膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja z 00:25 podawa艂em mail w trzech tematach i 偶adna nie odpisa艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem wam z do艣wiadczenia, 偶e magazynier lub bezrobotny to ma 偶on臋 i 3 dzieci. Jeszcze jest alkoholikiem i wszystko gra :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobiety po 30stce nie jeste艣cie na przegranej pozycji macie du偶膮 szanse na mi艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tutaj te偶 szuka艂em kobiety po 30stce do zwi膮zku ale bez skutku bo 偶adna nie napisa艂a do mnie. Nie bardzo chc膮 m臋偶czyzn w m艂odym wieku trudno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Na portalach randkowych s膮 same odpady bez pracy na garnuszku mamusi lub magazynierzy za 1500. B臋dziesz mia艂a ci臋偶ko. Mam znajom膮 co w wieku 30 szuka艂a profesor贸w. Taka typowa stara panna specjalnie ma chore wymagania bo piczka uszkodzona. Teraz ma 50 i j膮 robol ola艂 - chcia艂a mie膰 kogo艣 na staro艣膰. Dziewczyna wpad艂a w ci臋偶k膮 depresj臋. Na niekt贸re kobiety i facet贸w nie ma lekarstwa. Niekt贸rzy s膮 skazani na samotno艣膰 taka jest natura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣ciu z 0:34, nic nie zapowiada艂o, 偶e zostan臋 sama. Prowadzi艂am pi臋kne, sielankowe 偶ycie. M贸j partner mnie ub贸stwia艂 i dba艂 o mnie, z wzajemno艣ci膮. Rozstali艣my si臋, bo ja definitywnie postawi艂am na swoim. Nie dam si臋 wt艂oczy膰 w jakie艣 schematy. Da艂am mu woln膮 r臋k臋. Jeszcze nie znalaz艂 matki dla swojego dziecka. Ja pragn臋 tylko tego, by kto艣 uszanowa艂 m贸j wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Na portalach randkowych nie szukaj膮 bo tam siedz膮 chorzy psychiczni ludzie jeszcze przez nich wpadniesz w depresje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M臋偶czy藕ni w twoim wieku bardziej chc膮 kobiety m艂odsze wi臋c b臋dzie ci trudno znale藕膰 kogo艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgodz臋 si臋 na portalach 80% facet贸w to ***aki i psychopaci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na internecie w 艣wiecie realnym co niekt贸rzy m臋偶czy藕ni s膮 zboczeni, maj膮 zaburzenie psychiczne, traktuj膮 kobiety jak przedmiot, szukaj kobiety na raz, nie szukaj nikogo na sta艂e, nie potrafi膮 si臋 po艣wieci膰 dla drugiej osoby wi臋c autorko uwa偶aj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgodz臋 si臋 tam siedz膮 same odpady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M臋偶czy藕ni maj膮 za du偶o testosteronu i w dekiel bije. P贸藕no dojrzewaj膮. Niekt贸rzy ca艂e 偶ycie szukaj膮 jednoraz贸wek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam w艂a艣nie za ma艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶 mu powt贸rzy膰 100 razy szukam sta艂ego zwi膮zku jak to wytrzyma to b臋dzie ok. Znajdziesz takich co ani raz nie powt贸rz膮 tego zdania to prawdziwe odpady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pozna艂am kiedy艣 30-latka,kt贸ry deklarowa艂 niech臋膰 do posiadania dzieci. Niestety nie mia艂 pracy, ca艂ymi dniami siedzia艂 przy komputerze i masturbowa艂 si臋. A szkoda, bo by艂 do艣膰 bystry i przystojny. Jednak zupe艂ny dzieciak, kt贸rego musia艂abym utrzymywa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 A ja mam w艂a艣nie za ma艂o. To te偶 藕le bo lubi膮 batboj贸w. Jak wyczuj膮 za ma艂o testosteronu to jeste艣 ciota :D Kobiety s膮 te偶 trudne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facetki nie wiedz膮 co pisz膮 jak mo偶na stwierdzi膰 poziom testosteronu?Poza tym im pewnie nigdy nie dogodzi,raz za ma艂o raz za du偶o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pope艂ni艂am kilka b艂臋d贸w w 偶yciu bo odrzuci艂am fajnych ch艂opak贸w. Przeceni艂am swoje si艂y. Czasu nie cofn臋. Pozdrawiam Dobranoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 pope艂ni艂em kilka b艂臋d贸w ale d艂ugo si臋 zastanawia艂em, wi臋c a偶 tak bardzo nie 偶a艂uj臋.

Udost臋pnij ten post