Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niechcewasznac

Faceci sa okropni....

Polecane posty

Gość Niechcewasznac

Po temacie zalozonym przez TESTERA stwierdzam ze faceci sa straszni. Nigdy juz nie bede szczesliwa ze swoim mezem po tym co przeczytalam. Obys zdechl w samotnosci TESTER. A wy jestescie prymitywnym gatunkiem, powinniscie wyginac.

Gość gość
daj link

Gość gość
a co ma do niego twój mąż? nie jesteś przypadkiem kobiety, która obraziła się nie wiadomo o co, a mąż nigdy nie wpadnie, że przeczytałaś temat jakiegoś debila na forum?

Gość gość
Pewnie nie ale to niszczy psychike. Teraz sie zastanawiam co on moze miec w glowie. Po co byc kobieta, dbac o siebie, lubiec sie podobac jesli czyta sie takie rzeczy. A najgorsze ze malo mezczyzn wypowiedzialo sie jednak za pochwa. Wiec pewnie ma racje i musze sie z tym pogodzic

współczuje Twojemu męzowi dziewczyno ! A po tym co napisałaś o Testerze to nawet sie boje takich ludzi jak Ty. Po przeczytaniu bez zrozumienia rzucałaś klątwy? A Ty wolisz zmęczonego penisa czy wibrator? To sa Twoje odczucia i nikt nie obrazał tam kobiet! Poza tym mogłaś napisać że uwielbiasz penisa czuć w sobie a nie w ustach ! Czy jak zamykasz oczy nie slyszysz delikatnego dzwieku w głowie? to przeciąg z ucha do ucha gwiżdze bo tak tam pusto skoro taki temat Cie tak poruszył .Mam nadzieje że to byl jedynie żart literacki bo jesli nie to szkoda mojego marmolenia bo nie skumasz nigdy czego życie jest przeciw Tobie

Gość gość
I co? I ty się przejmujesz wypowiedziami kafeteryjnych nieudaczników? Gdybym sugerował się tym co wypisują tutaj kobiety, to nawet nie chciałbym na nie patrzeć, ale kafeteria to kafeteria... takiego śmietnika jak tu nigdzie indziej nie widziałem.

Gość gość
Dymac w paszczu a spust na ryj.

Gość gość
Gosc 11:30 a Ty jakbys skomentowalo jego argumenty? Tak, wiem co tu ludzie wypisuja. Ale trafilam na to w zlym momencie, poniewaz w lozku nam sie nie uklada. Mam duzo kompleksow. Szczegolnie po porodzie. A to mnie jeszcze bardziej dobilo... oddalabym dusze diablu zeby ten rodzaj seksu nie istnial :( Pewnie myslisz ze jestem kretynka, ale duzo przeszlam w ostatnim czasie pod tym wzgledem. Ale dziekuje za mile slowa.

Gość gość
I gdy juz zaczynalam odzyskiwac wiare w siebie, wpadlam na to. ...

Gość gość
KREDEK nie zrozumiesz tego. Przeszlam ciezki porod, juz od dawna mam duzo kompleksow. Czuje sie strasznie w swoim ciele. Duzo przeczytalam w internecie w ostatnim czasie i naprawde zaczynam watpic ze sa jeszcze "normalni" mezczyzni. Rozwalam swoje malzenstwo, maz chce seksu a ja go unikam. Teraz natrafilam na takie cos. Powinnam specjalnie dla testera przygotowac wibrator kontra penis? Itd? Moglabym tak bez konca. "Nikt nie obrazal tam kobiet" to ciekawe czemu nie jestem jedyna ktora to dotknelo.

Gość gość
To przestać siedzieć w tym necie, a jeśli masz nadmiar czasu i się nudzisz, to wykorzystaj internet w pożyteczny sposób, a nie przesiadując na kafeterii i czytając te głupoty. A jeśli źle się czujesz w swoim ciele po porodzie, to zamiast siedzieć w necie weź się za siebie, zacznij coś ćwiczyć, zadbaj o własne ciało, itd... to ty sama decydujesz o tym czy będziesz szczęśliwa, a nie faceci.

Tylko podziękuję przedmówcy! Choć raz ktoś mnie wyręczył ;) miłego dnia

Gość gość
Nie moge jeszcze cwiczyc niestety. Eh masz racje. Tylko jak przestac, poprostu nie wiedzialam ze mezczyzni nawet w taki sposob kombinowac. No nic dziekuje ci bardzo za wsparcie. Postaram sie o tym zapomniec.

Gość gość
Jacy mężczyźni? Z kafeterii? Większość osób tu przebywających to sfrustrowane, zakompleksione i bardzo dziwne osoby bez szans na związek i nie mający o nich żadnego pojęcia. 99% użytkowników tego forum ma problemy z psychiką i emocjami, to naprawdę nie jest dobre miejsce dla osób które mają problemy z samym sobą.

Gość gość
Ale Ty wydajesz sie bardzo madry, normalny. Co tu robisz? Zaluje ze trafilam na to forum, jestem dosc mloda i juz mam takie problemy.