Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mi mówi,że 19 sierpnia ma sprawę rozwodową,prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Swoją drogą ciekawe.Bo też spotykam się z takim.Chciał mi nawet nr dać do żony,ale i tak nie wierzę.Powiedział,że ma z nią dobre kontakty,ale już nie to samo.Też scenariusz,że go niby zdradziła.

Gość gość
To nie ma znaczenia,ze ma z nia dobre kontakty itd. Faktem jest to,ze nawet jak nie ma wielkiej milosci to faceci rzadko odchodzą, rozwodzą się. Można w takim związku dalej zyc a na boku kogos mieć. I o ten bok im chodzi. uważam,ze obaj panowie mocno ściemniają ,przedluzaja gadki o rozwodzie,zeby ta druga nie odeszla,czekała z nadzieja na rozwod. To chore i durne jest

Gość gość
jak sie rozwodzi na 100% to powiedz ze nastepnym razem jak cie odwiedzi to z papierkiem rozwodowym, inaczej good buy Charlie,,,,

Gość gość
Jakiej ty znowu "chcesz przyjazni" idiotko autorko??? Piec ostatnich stron pisalas jak to sie go boisz, ze cie osacza, ze juz wiesz ze klamie - a teraz znowu "chcesz przjazni" zamiast powiedziec s.........j!? Widze, ze ty po prostu potrzebujesz latajacego za toba faceta zeby sie dowartosciowac - moze byc zonaty dzieciaty debil- byle tylko byl, byle przyjezdzal, byle pisal - wcale nie masz zamiaru zerwac kontaktu.

Gość gość
Witam. Tak jak napisałam. Jest mi to obojętne. Od czasu do czasu odpisze na sms, odbiore telefon.To co mowi o rozwodzie to przytakuje typu "aha" "rozumiem" ,::powodzenia" Jakby się pewnego dnia n ie odezwal wcale to ja nigdy do niego nie napisze. Ten facet jest tylko zagadką dla mnie.Ale pewnie to jeden z tyhc , którzy kłamią tak długo jak się da. No powiedzcie mi. Na dn iach ma zlozyc pozew w Poznaniu. Ok to jak długo czeka się na pierwszą rozprawe?

Gość gość
Skoncz juz bo to sie nudne robi!

Gość gość
facet kreci, na wszytsko sa papierki jakby chcial to juz dawno by Tobie udowodnil albo to prowo

Gość gość
w tytule jest 19 sierpnia, wiec bez sciem PROWO

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on mysli i czuje , czy jest w stosunku do Ciebie w porządku, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl